ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμεινε χωρίς νίκη ο Διαγόρας που «κόλλησε» στο 0-0 με Οικονόμο

παρέμεινε-χωρίς-νίκη-ο-διαγόρας-που-κ-339646

Ο Διαγόρας είχε τη θέληση για την πρώτη του νίκη αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να «πληγώσει» τα αντίπαλα καρέ μένοντας στο 0-0 με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Στεφανοβίκειο, με τον Πρίφτη να σώζει την εστία του με εκπληκτική απόκρουση πέναλτι

Ρεπορτάζ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι φίλαθλοι του Διαγόρα στο ηλιόλουστο Στεφανοβίκειο αδημονούσαν για την πρώτη νίκη της ομάδας τους σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Στο πρώτο μισάωρο, οι μελανόλευκοι βρήκαν δύο πανομοιότυπες φάσεις με κεφαλιές του Σπαθή στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Από την άλλη μεριά, ο Τόλιος ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης για τους φιλοξενούμενους με τον Πρίφτη να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν νευρικός, ενώ δεν έλειπαν οι δυνατές μονομαχίες.

Στο διάστημα 31’-34’ οι γηπεδούχοι ανησύχησαν έντονα τον Νούσια. Αρχικά, ο Σπύρος Καραπλιάγκος έπιασε δυνατό βολέ εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο Αλαμάνης έκανε την κεφαλιά έπειτα από ωραίο κάθετο γέμισμα του Παπαγεωργίου από δεξιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη περνώντας μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Καραμπούζη αμέσως μετά να επιχειρεί την κούρσα από δεξιά και να κάνει το σουτ για να βρει τον Νούσια σε σωστή θέση.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διαγόρας συνέχισε να πιέζει με τον Κουβελά στο 47’ να κάνει τη σέντρα, τον Αλαμάνη να μην προλαβαίνει την μπάλα η οποία πέρασε παράλληλα-επικίνδυνα από τον Νούσια.

Στο 51ο λεπτό ο Πρίφτης εξουδετέρωσε το σουτ του Μπαλογιάννη για να έρθει η φάση του 63ου λεπτού όταν ο Καραπλιάγκος ανέκοψε προσπάθεια του Μπαλογιάννη στην περιοχή με τον Μπεκιάρη να υποδεικνύει παράβαση και τους Στεφανοβικιώτες να διαμαρτύρονται πολύ έντονα για την απόφαση. Ωστόσο, ο γκολκίπερ του Διαγόρα έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία κρατώντας το μηδέν, το σουτ στην επαναφορά από δεξιά κατέληξε άουτ.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους με τον Καραλούλη να βγάζει με εκπληκτική μπαλιά τον Τόλιο απέναντι από τον Πρίφτη, ο επιθετικός της Τσαριτσάνης σούταρε στην κίνηση πέφτοντας με τη μπάλα να περνά πάνω από την εστία.

Κεφαλιά του Αλαμάνη έπειτα από κόρνερ πέρασε άουτ στο 85ο λεπτό για να φτάσουμε σε μία παρ’ ολίγον κομβική φάση όταν ύστερα από σέντρα του Σπαθή από τα αριστερά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουβελάς κατέβασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όντας απέναντι από τον Νούσια αλλά ο αμυντικός… του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 0-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης (69’ λ. τρ. Καλύβας), Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Αλεξίου, Παπαγεωργίου (82’ Τανός), Ζιάκας, Αλαμάνης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκου, Μπάμπης, Φλώρος, Αργύρης (94’ Μουλτιάς), Καραλούλης (92’ Ντούφας), Μπαλογιάννης (85’ Γκαμπέτας), Τόλιος (87’ Χρυσοστόμου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου