ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λύγισε» στο τέλος ο Γ.Σ. Αλμυρού

λύγισε-στο-τέλος-ο-γ-σ-αλμυρού-339654

Την ήττα με 1-0 από τον Α.Ο. Σελλάνων γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο γήπεδο του Μουζακίου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Αλμυριώτες του Στέλιου Αρσένου στάθηκαν καλά, είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά λύγισαν στο 81’, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την νίκη, χάρις στο γκολ του Μπιτέλη.

Το παιχνίδι δεν διεξήχθη στη φυσική έδρα του Α.Ο. Σελλάνων, στο Προάστιο, όπου εκτελούνται έργα, αλλά στο γήπεδο του Μουζακίου. Ο ΓΣ Αλμυρού λίγο έλειψε να προηγηθεί μόλις στο 2’, όταν έπειτα από σέντρα από αριστερά ο Αναστασίου έκανε από κοντά την κεφαλιά και ο πορτιέρε των Σελλάνων Σταυράκης απέκρουσε δύσκολα, με την μπάλα στη συνέχεια να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λάμπος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, τα λάθη πολλά, με την ομάδα του Αλμυρού να έχει καλά κλεισμένους τους χώρους είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα. Ετσι, χωρίς κάποια περαιτέρω αξιόλογη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτος μέρος.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφορετική, με την ομάδα των Σελλάνων να πιέζει τους πολύ σταθερούς, αμυντικά, φιλοξενούμενους, δημιουργώντας κάποιες φάσεις . Στο 51’ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Γαρυφαλλόπουλος έπιασε ένα ψαλιδάκι στο δεύτερο δοκάρι, αλλά την μπάλα μπλόκαρε ο Πολυμέρου.

Ο ίδιος παίκτης, στο 75’ σημείωσε γκολ, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τις διαμαρτυρίες να είναι έντονες από πλευράς γηπεδούχων. Η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού κρατούσε την ισοπαλία, έως το 81’. Ηταν η στιγμή που έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Μπιτέλης έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πολυμέρου, για το 1-0.

Οι παίχτες του Αλμυρού προσπάθησαν να αντιδράσουν, δίχως όμως να τα καταφέρουν. Μάλιστα, η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες, λόγω αποβολής του Αναστασίου στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1-0

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Αρχοντής, Χάδιαρης, Καλφούντζος (72’ Μπακρατσάς), Λούγκος, Μπιτέλης, Παπαγεωργίου (53’ Τζουμάκης), Κοντός (65’ Τζάνης), Γαρυφαλλόπουλος (90’ Καλούσης), Τζέκος.

Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Πατσής (75’ Μπέικος), Κυριάκος, Παπακώστας, Αγγελής, Δημηνάς, Δερμιτζάκης (85’ Φούκης), Ζενούνης, Βουρδάκης (80’ Δήμος), Λάμπος, Αναστασίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου