ΠΟΛΟ

Ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση στον Βόλο που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

ακόμη-μία-μεγάλη-διοργάνωση-στον-βόλο-339662

Δε σταματά να αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις υγρού στίβου η πόλη του Βόλου, έχοντας αναδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια σε παγκόσμια μητρόπολη του ναυταθλητισμού. Οπως ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το Σάββατο, η ελληνική πόλη θα διοργανώσει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ανδρών το 2020, ακολουθώντας το παρθενικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που έχει επίσης ανατεθεί στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση Βόλου και Λάρισας με τη συμμετοχή 56 ομάδων συνολικά στις δύο πόλεις (5-12 Ιουλίου).

Μάλιστα, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ορίστηκε και η ημερομηνία του πανευρωπαϊκού U19 ανδρών στον Βόλο, με τη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα από 6-13 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα τεράστιο στοίχημα για τους υπεύθυνους, που μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών θα κληθούν να επαναλάβουν τις ίδιες διαδικασίες ώστε να διοργανωθούν δύο ακόμη άψογα μεγάλα ραντεβού υδατοσφαίρισης.

Ο Βόλος, σε κάθε τέτοια διοργάνωση, κλέβει άλλωστε την παράσταση, χάρη στην άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τεράστια πια εμπειρία που διαθέτει, από αντίστοιχα, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και συναφείς διοργανώσεις, πανελλήνιας εμβέλειας.

Αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλες αυτές τις προσπάθειες, Δήμος Βόλου, Περιφέρεια Θεσσαλίας και κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, που συνεργάζονται και φέρνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με άμεσα οφέλη σε όλα τα επίπεδα για την πόλη του Βόλου.

Στα οφέλη συμπεριλαμβάνεται η τουριστική άνθηση και οι χιλιάδες επισκέπτες, που βρίσκονται κάθε φορά παρόντες στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και χαίρονται τις ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου. Οσον αφορά το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Νέων γυναικών θα γίνει στην Οστια της Ρώμης από 23-30 Αυγούστου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου