ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Εθνική Ελλάδος στη Ρώμη με Ιταλία

η-εθνική-ελλάδος-στη-ρώμη-με-ιταλία-342305

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το βράδυ την Ιταλία στη Ρώμη (21.45 COSMOTE SPORT 1 HD και OPEN) χωρίς άγχος έχοντας ως πρώτο στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση…από τη στιγμή που ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στα τελικά του EURO 2020.

Η Ελλάδα με τον Τζον Φαν Σιπ κόντρα στην Ιταλία, δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro και οι εναπομείναντες αγώνες των προκριματικών έχουν λάβει χαρακτήρα προετοιμασίας της ομάδας ώστε να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο ίδιος ο Φαν Σιπ σε συνέντευξη σε ιταλικά ΜΜΕ έθεσε ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση στο Κατάρ.

Ετσι στους αγώνες με Ιταλία και Βοσνία (15/10), ο Φαν Σιπ θα δει νέα πρόσωπα, όπως ο Χατζηδιάκος, ο Λημνιός ή ο Ρέτσος, που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ανδρών αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την αντίστοιχη των Ελπίδων.

Στις επιλογές του βρίσκονται κυρίως πιο νεαροί παίκτες, ενώ, έμειναν εκτός μεταξύ άλλων οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης και Τοροσίδης.

Για πρώτη φορά στην Εθνική κλήθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ επέστρεψαν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γαλανόπουλος μετά από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά κι ο Τάσος Μπακασέτας που απουσίαζε από τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης,Πασχαλάκης Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Ρέτσος και ο Μασούρας που δεν παίζει σήμερα λόγω τιμωρίας.

Ο Ολλανδός στις δοκιμές έβαλε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας έπαιξαν οι Μπακάκης, Σταφυλίδης στα δυο άκρα και οι Σιόβας, Κουρμπέλης ως στόπερ.

Στο χώρο του κέντρου ο Μπουχαλάκης ήταν δεδομένα ο ένας μπροστά από τους δυο στόπερ και στις άλλες δυο θέσεις έπαιξαν οι Μάνταλος και Βρουσάι. Στη θέση που μένει για να κλείσει η τετράδα του κέντρου δοκίμασε τόσο τον Σιώπη όσο και τον Γαλανόπουλο.

Το πιο πιθανό δίδυμο της επίθεσης θα είναι οι Κουλούρης και Δώνης.

Από την άλλη ο Ομοσπονδιακός προπονητής της «Σκουάντρα Ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι για τα παιχνίδια της Εθνικής Ιταλίας με την Ελλάδα και το Λιχτενστάιν εχει νέο πρόσωπο τον αμυντικό της Νάπολι, Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο, ενώ στην Εθνική Ιταλίας επιστρέφει ο μέσος της Ρόμα, Νικολό Τζανιόλο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι που αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς. Η αποστολή της Εθνικής Ιταλίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Πιερλουίτζι Γκολίνι (Αταλάντα), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σίριγκου (Τορίνο).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Κριστιάνο Μπιράγκι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο (Ίντερ), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Αρμάντο Ίτσο (Τορίνο), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Ρόμα), Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα).

ΜΕΣΟΙ: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Μπράιαν Κριστάντε (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Στέφανο Σένσι (Ίντερ), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Νικολό Τζανιόλο (Ρόμα).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα), Στεφάν Ελ-Σααράουι (Σανγκάη Σενχούα), Βιτσέντζο Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι).

Ο Καράσεφ στο Ιταλία-Ελλάδα

Τον Σεργκέι Καράσεφ όρισε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ιταλία. Ο Ρώσος είναι στην κατηγορία «elite», παρά το γεγονός ότι δεν προκύπτει κάποιο σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντεμέσκο, Γκαβρίλιν και 4ος ο Μεσκόφ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου