ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα η αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου

σήμερα-η-αίτηση-για-διοίκηση-πρωτοδικ-424700

Την θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που θα κατατεθεί σήμερα στο Πρωτοδικείο Βόλου θα αναλάβει ο Δημήτρης Ιωαννίδης. Ο πρώην πρόεδρος των κυανόλευκων μπορεί να είχε δηλώσει πως δεν θα αναλάβει εκ νέου τη προεδρική θέση, ωστόσο πείστηκε να μπει μπροστά στη νέα κίνηση για λογαριασμό της Νίκης Βόλου.
 
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τελικά η λύση για την ομάδα της Νέας Ιωνίας ακούει στο όνομα Διοίκηση Πρωτοδικείου και σήμερα τελευταία ημέρα της προθεσμίας θα κατατεθεί η σχετική αίτηση στο Πρωτοδικείο Βόλου ώστε άμεσα η νέα διοίκηση να τρέξει και να επιμεληθεί των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την ΠΑΕ.
 
Ο Δημήτρης Ιωαννίδης θα είναι ο πρόεδρος στη νέα αυτή κίνηση που ξεκίνησε για την ομάδα της Νίκης Βόλου και παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει πως δεν θα αναλάβει εκ νέου την θέση του πρόεδρου είδε πως δεν υπάρχει άλλη λύση και έτσι πείστηκε να αναλάβει ξανά την θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που θα συσταθεί.
 
Σε αυτή δεν θα βρίσκεται τελικά ο Κώστας Χρόνης παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο επιθυμούσε ο κ. Ιωαννίδης όπως δήλωσε χθες. Αντί αυτού στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου για τους κυανόλευκους θα βρίσκονται εκτός από τον κ. Ιωαννίδη οι κ.κ.: Δ. Μωραΐτης (συνεργάτης του Γιώργου Βαλαχή), Γιώργος Καρεκλίδης, Γρηγόρης Ζάγκας (εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής), Ευάγγελος Εμμανουήλ, Πιερής Κωνσταντίνου και Νίκος Αθηναίος. 
Μάλιστα ο κ. Ιωαννίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο Blue Star ζήτησε και τη συσπείρωση του κόσμου της Νίκης, ενώ τόνισε πως πιστεύει και ο ίδιος πλέον στο ενδεχόμενο η Νίκη Βόλου να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική.
Αναλυτικά: «Μετά από συνεννόηση με τους μετόχους και με τη στήριξη του κ. Καϊμακάμη αποφασίστηκε να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα οδηγήσει την ομάδα σε Γ.Σ σε δύο μήνες. Όλοι οι μέτοχοι είναι ενωμένοι. Δυστυχώς για μένα ο κ. Χρόνης δε συμμετέχει. Δυστυχώς ο κλήρος για τη θέση του προέδρου πέφτει πάλι σε μένα. Το είχα πει ότι δε θέλω να ξαναμπώ πρόεδρος, αλλά αν έλεγα όχι, δεν ξέρω αν η ομάδα θα συμμετείχε στη Γ’ Εθνική. Το κόστος πάντως για μένα είναι πολύ μεγάλο αλλά και για την οικογένειά μου.
Πλέον θα πρέπει να βγει μια διοίκηση επταμελής. Δε θέλω τώρα να αποκαλύψω τα υπόλοιπα ονόματα που θα με πλαισιώσουν προς το παρόν. Ζητάω να συσπειρωθεί και ο κόσμος, για να σταδιοδρομήσει η ομάδα. Αρχίζω μέχρι και εγώ να το πιστεύω ότι μπορεί να είμαστε και στη Β’ Εθνική μετά τις χθεσινές(προχθεσινές) εξελίξεις».
 
Η συνάντηση με Κουρίδη
Στο μεταξύ χθες ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος είχε συνάντηση με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θανάση Κουρίδη με τον οποίο συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα για τα θέματα αλλά και οι καταγγελίες που έχει κάνει η Νίκη Βόλου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με την υπόθεση των πλαστών. Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου έχει προβεί στη καταγγελία πως οι ομάδες που συμμετείχαν στο σκάνδαλο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες δεν τιμωρήθηκαν βάσει των κανονισμών οι οποίοι προβλέπουν υποβιβασμό. Από την μεριά του ο κ. Κουρίδης εγγυήθηκε στο Στράτο Γιδόπουλο πως οι καταγγελίες των κυανόλευκων θα συζητηθούν στην ΕΠΟ, ενώ θα πρέπει να ληφθεί στα υπ‘ όψιν ότι θα εξεταστούν οι φάκελοι αδειοδότησης από την ΕΕΑ οι οποίοι θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι αύριο Παρασκευή.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου