ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραδινή πορεία διαμαρτυρίας

βραδινή-πορεία-διαμαρτυρίας-424730

Ειρηνική πορεία προς το Δημαρχείο Βόλου ξεκίνησε χθες λίγη ώρα μετά τις 10 μ.μ. μεγάλη μερίδα φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία κατευθύνθηκε από το Δικαστικό Μέγαρο προς το Δημαρχείο Βόλου.

Οι φίλοι των ερυθρόλευκων μετά τα γεγονότα της Τρίτης με πανό και συνθήματα βρέθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου όπου πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη καθιστική διαμαρτυρία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Αθήνας και της Λάρισας και κλείνοντας ταυτόχρονα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Κατά τη διάρκεια της πορείας πολλές φορές ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, με τον κόσμο να εκφράζει έτσι την αντίθεσή του για τον υποβιβασμό της αγαπημένης του ομάδας από την Super League στη Δ’ Εθνική.

Μάλιστα την ώρα που οι φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονταν κάτω από το δημαρχιακό μέγαρο διεκόπη το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα.

Η κατάσταση μπορεί να μύριζε μπαρούτι μετά τα επεισόδια της Τρίτης, ωστόσο τίποτα ανάλογο δεν συνέβη με τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν τόσο στο Δημαρχείο, όσο και κάτω από τα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, όπου οι ερυθρόλευκοι φίλοι βρέθηκαν μετά το Δημαρχείο μέσω της οδού Ιάσονος.

Κάτω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε επίσης στάση με νέα συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα όπως: «Βγάλτε έξω τους οπαδούς και βάλτε μέσα τους αστυνομικούς» και «Λευτεριά στους οπαδούς».

Την ίδια ώρα στην κεφαλή της πορείας πανό έγραφε: «Αφήστε την ομάδα να παίξει μπάλα». Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι τις αρχές της οδού Δημητριάδος για να κατευθυνθούν ακολούθως οι φίλαθλοι στη παραλία του Βόλου διασχίζοντας την μέχρι και τις αρχές Καρτάλη. Εκεί το πλήθος διαλύθηκε δίχως να υπάρξουν επεισόδια ή ανάλογα φαινόμενα βίας με όσα έζησε η πόλη του Βόλου στις 23 Αυγούστου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου