ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζεται η αγωνία στις καθυστερήσεις

συνεχίζεται-η-αγωνία-στις-καθυστερήσ-424948

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται στην ομάδα της Νίκης Βόλου μιας και η εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται να είναι και η πιο σημαντική για το μέλλον των κυανόλευκων, καθώς μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ωστόσο μέχρι σήμερα καμία κίνηση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Τα χρονικά περιθώρια για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας έχουν αρχίσει και στενεύουν επικίνδυνα και πάνω από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ώστε να βγει από το τέλμα.

Μέχρι σήμερα φήμες αλλά και πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας καμία όμως εξ αυτών δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται από επίσημα χείλη και έτσι τα πάντα παραμένουν ρευστά φθάνοντας στο τέλος και του Αυγούστου.

Από τη μία υπάρχει η περίπτωση Γιδόπουλου με τον μεγαλοπαράγοντα των κυανόλευκων να έχει τονίσει πως θα μείνει στην ομάδα μόνο εάν αυτή ανέβει κατηγορία και παίζει του χρόνου στη Football League. Για να επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο όμως θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα και η ομάδα της Νίκης Βόλου να αλλάξει κατηγορία την ώρα που άλλες θα υποβιβάζονται από τη Football League και άλλες δεν θα έχουν το δικαίωμα να ανέβουν λόγω των πλαστών ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων που χρησιμοποίησαν παράνομα την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Βέβαια όλα αυτά καθυστερούν και μέχρι στιγμής αυτοί που το πληρώνουν είναι ο κόσμος αλλά και οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν τις όποιες εξελίξεις με ιδιαίτερη αγωνία.

Την ίδια ώρα πληροφορίες φέρνουν τον Στράτο Γιδόπουλο να έχει έρθει σε επαφές με το πρώην διαιτητή Γιώργο Δαλούκα ώστε να ενεργοποιηθεί για λογαριασμό της Νίκης. Αυτό το σενάριο είναι η αλήθεια πως είχε ακουστεί και πέρυσι το χειμώνα, ωστόσο τίποτα δεν προέκυψε στη συνέχεια. Όπου υπάρχει καπνός όμως υπάρχει και φωτιά συνηθίζεται να λένε αλλά το θέμα είναι ότι τίποτα ακόμη δεν έχει δει επίσημα το φως της δημοσιότητας.

Πέρα όμως από την περίπτωση Στράτου Γιδόπουλου για την ομάδα της Νίκης υπάρχει και αυτή του Κώστα Χρόνη με τον πρώην πρόεδρο της Νίκης να φαίνεται επίσης ότι επιθυμεί να ενεργοποιηθεί στα κοινά των κυανόλευκων, αφού ούτως η άλλως κατέχει ποσοστό των μετοχών. Ο ίδιος είχε επισκεφθεί στις αρχές του καλοκαιριού την Νέα Ιωνία και είχε επαφές με άτομα που σχετίζονται με την ομάδα αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάτι νεότερο. Βέβαια για την ομάδα της Νίκης έχει διαρρεύσει επίσης το σενάριο που θέλει την ομάδα να προσφεύγει στη διοίκηση του Πρωτοδικείου αλλά και πάλι σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει κάποιος να μπει μπροστά στην κίνηση αυτή και μαζί με άλλα στελέχη να θέλουν να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο και έχει περιέλθει. Η λύση της διοίκησης Πρωτοδικείου είχε ακουστεί και όταν διενεργήθηκαν οι εκλογές της ερασιτεχνικής Νίκης ότι θα αναλάβει το νέο Δ.Σ. να τρέξει και τα θέματα της ΠΑΕ, κάτι που όμως δεν είναι και εύκολο από την στιγμή που ο Ερασιτέχνης τρέχει και συντηρεί τόσα τμήματα. Τέλος όσον αφορά στη συνάντηση που θα είχε ο Ερασιτέχνης με το Blue Club, αυτή αναβλήθηκε και τη περασμένη Παρασκευή όπως έγινε και την περασμένη Τετάρτη και δεν αποκλείεται να οριστεί πλέον νέα ημερομηνία συνάντησης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου