Ευρωπαϊκή διάκριση για τον 21χρονο Βολιώτη οδηγό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-09, 10:49:42
Ευρωπαϊκή διάκριση για τον 21χρονο Βολιώτη οδηγό

Στο κατάμεστο από θεατές αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο ένας από τους καλύτερους αγώνες Drift της ιστορίας του παγκόσμιου θεσμού «Drift Kings», με τον Βολιώτη Ιωάννη Καμζιόλη να αφήνει τα διαπιστευτήριά του.

Στους αγώνες Drift (πλαγιολίσθησης) ο Βολιώτης οδηγός και μέλος του ΟΜΑΘ Ιωάννης Καμζιόλης με BMW E30, ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κατακτώντας στην κατηγορία Pro2 τη δεύτερη θέση.

Ο 21χρονος Καμζιόλης, που συμμετέχει μόλις εδώ και τρία χρόνια στους αγώνες, ήταν ο μόνος Έλληνας οδηγός της συγκεκριμένης κατηγορίας, συναγωνιζόμενος μεγαθήρια του χώρου, όμως κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κάνοντας περήφανο τον Βόλο και την Ελλάδα, βάζοντας δύσκολα στον πρωταθλητή της κατηγορίας Αλεξάντερ Στρανό από τη Γαλλία.

Το 2017 ο Καμζιόλης είχε προϊδεάσει τους λάτρεις του χώρου, κατακτώντας την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης και σίγουρα αποδεικνύει πως πέρα από το έμφυτο ταλέντο, το μέλλον του είναι λαμπρό, για το νέο αστέρι του ΟΜΑΘ.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=