ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο φιλικά ο Ρήγας Φεραίος

δύο-φιλικά-ο-ρήγας-φεραίος-425106

Με άλλα δυο φιλικά σήμερα και αύριο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ρήγας Φεραίος που φέτος επέστρεψε στην τοπική κατηγορία και κάνει μια νέα αρχή με αρκετά νέα αλλά γνώριμα πρόσωπα και κυρίως βασιζόμενος σε παίκτες από την περιοχή…

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Ρήγας Φεραίος θα είναι Βελεστίνο καθώς στην ομάδα είναι 22 παίκτες από την περιοχή με αρκετούς να έχουν την εμπειρία χρόνων και άλλους να επιστρέφουν από δανεισμό.

Μετά από 20 μέρες προετοιμασίας και ένα νικηφόρο φιλικό (1-0) με τον ΓΣ Αλμυρού, σήμερα η ομάδα θα αγωνισθεί στις 6 μ.μ. στο Βελεστίνο με τον Ηρακλή, ενώ αύριο την ίδια ώρα θα υποδεχθεί και τον Αστέρα Ριζομύλου με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη να είναι στη φάση που κτίζει τη νέα ομάδα και να αισιοδοξεί…

Άλλωστε ένα από τα ατού της νέας ομάδας του Βελεστίνου είναι και ο Λάκης Μπακάλης, που έχει πετύχει ως τεχνικός και εκτός Ρήγα, που σίγουρα αγαπά, αφού είναι Βελεστινιώτης και έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας ως τερματοφύλακας, ενώ πετυχημένο κρίνεται και το έργο του τις χρονιές που ήταν και ως τεχνικός στο Βελεστίνο…

Αρχικά είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ρήγα την τριετία 1991-94, ξαναήταν στον πάγκο το 1997 αλλά οι μεγάλες επιτυχίες ήταν τις χρονιές από το 2003 έως το 2007, όταν η ομάδα του Βελεστίνου στη Δ’ Εθνική τρεις φορές τερμάτισε στη 2η θέση, ενώ στο διάστημα αυτό κατέκτησε και δύο κύπελλα Ε.Π.Σ.Θ., πάντα υπό την καθοδήγηση του κ. Μπακάλη.

Άλλοι τίτλοι που έχει πανηγυρίσει ως προπονητής ο κ. Μπακάλης είναι το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. με τον Γ.Σ. Αλμυρού το 2002 και τα κύπελλα Ε.Π.Σ.Θ. με τους Θησέα και Πύρασο, ενώ επίσης έχει δουλέψει με επιτυχία και σε άλλες ομάδες όπως στη Νίκη, τον Αγροτικό, τον Απόλλωνα Καναλίων, τον Ηρακλή Βόλου, τον Αστέρα Ριζομύλου, το Διμήνι αλλά και τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Επίσης φέτος η ομάδα έχει νέα διοίκηση υπό τον κ. Ντόντο και εκτός από τον Τσιάτσιο που αποκτήθηκε από τον ΓΣΑ υπάρχουν αρκετά νέα αλλά γνώριμα πρόσωπα, καθώς επέστρεψαν στο Ρήγα ο έμπειρος Γιώργος Κουβάτας, ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου, ο Αλέξανδρος Κατσίκης, ο Μιχάλης Κουσκουρίδας αλλά και ο ταλαντούχος Μανώλης Πάσχος που στα 16 του έδειξε ότι εξελίσσεται σε πολύ καλό επιθετικό και σκόρερ.

Σε σχέση με πέρσι θα συνεχίσουν παίκτες όπως οι Χατζής, Βουραζέρης, Σπαθής, Βογιατζής, Γούτσιος, Γάρος, Β. Ντόντος, Τσιαντής, Ρηγίνος, Τριχόπουλος. Σ. Μπακάλης, Μιχολίτσης, Τσουμπέκος, Μπατζιάκας,Γ. Ντόντος, Μπίκας και Σφυρής.

Επίσης κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2011-12 τα οποία κοστίζουν μόνο 30 ευρώ, προσφορά της διοίκησης στους φιλάθλους του Ρήγα.Η διοίκηση του Ρήγα ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο Άγγελο Αλεξίου για την προσφορά της εκτύπωσης των διαρκείας καθώς και την Κάβα ¨”Σαράντης&Παπακυριαζής ΠΟΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ “ για την προσφορά των εμφιαλωμένο νερών καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου