ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένοντας τον Καρντάτσιο

περιμένοντας-τον-καρντάτσιο-425142

Συνέχεια θα έχει η μεταγραφική ενίσχυση που ξανάρχισε και επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου με την απόκτηση του Άγγελου Σταυράκη, που είναι παράλληλα και επένδυση για το μέλλον…

Το επόμενο απόκτημα αναμένεται να είναι από την Ουρουγουάη ο 24χρονος Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο αλλά και πέρασμα από τη Μίλαν Ματίας Καρντάτσιο.

Ο γεννημένος στις 2/10/1987 ποδοσφαιριστής το 2008 είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Μίλαν, αλλά έκανε μόνο μία συμμετοχή στη Serie A και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Μεξικανική Ατλάντε έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα Απερτούρα και 7 στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα.

Οι άνθρωποι της βολιώτικης ομάδας φαίνεται πως παρακολουθούν μεγάλο χρονικό διάστημα τον Ουρουγουανό μέσο Καρντάτσιο, αφού ήταν καιρό στη μεταγραφική ατζέντα και λέγεται πως είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται και αναμένεται αύριο την Κυριακή στην Ελλάδα…

Πέρα πάντως από τη μεταγραφή του Άγγελου Σταυράκη και την κίνηση για Καρντάτσιο υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο από το Μάλι που έπαιζε στη Γαλλία με την φανέλα της Νις, αλλά κι ένα πολύ μεγάλο όνομα του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο 34χρονος στράικερ Ραούλ Μοντέρο Ταμούδο, γνωστός από τη θητεία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τόσο με τη φανέλα της Εσπανιόλ, όσο και με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Επίσης ως σκέψη υπάρχει και ο δανεισμός του νεαρού φορ Αντριάν Σαρντινέρο από την Χετάφε…

Με Πανιώνιο

Αύριο Κυριακή στις 7 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στη Νέα Σμύρνη σε μια φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο που θα έχει τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε για την πρεμιέρα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ!

Μετά το φιλικό με τον Βατανιακό, που οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 3-0 με αρκετές ρεζέρβες, αύριο στη Νέα Σμύρνη ο Χάβι Γκράθια θα ξεκινήσει πιθανότατα σχήμα πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός με το φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο θέλει να δείξει ετοιμότητα για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις 28 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο χωρίς θεατές ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Φιλικό η Κ-20

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα Νέων Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου και ο προπονητής Αντώνης Μάνδαλος θα αρχίσει να βλέπει τη νέα ομάδα και σε φιλικά τεστ.

Σήμερα η ομάδα Νέων Ολυμπιακού θα δώσει φιλικό στα Χάνια του Πηλίου με την ομάδα της Νέας Ιωνίας Αττικής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου