ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθαρός Ολυμπιακός… ΕΕΑ δεν φοβάται!!!

καθαρός-ολυμπιακός-εεα-δεν-φοβάται-425150

Οπως από την πρώτη στιγμή σημείωσε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Ολυμπιακό με τον φάκελό του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά από διαρροή, έτσι την βεβαιότητά τους πως ο φάκελος της ομάδας είναι πλήρης και νόμιμος εκφράζουν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Αυτοί που πιθανά υπό τη θεσμική τους ιδιότητα διαρρέουν ή διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ή υπό την αυτή ιδιότητα τις αποδέχονται ή δεν τις διαψεύδουν, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, αφού ο φάκελος της στην ΕΕΑ είναι καθ’ όλα πλήρης και νόμιμος».

Το θέμα προέκυψε όταν όχι από επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά από φήμες έγινε γνωστό πως η ΕΕΑ άναψε «κόκκινο» για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα επτά ομάδων της Σούπερ Λίγκας μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού Βόλου!!!

Για την ομάδα του Βόλου πάντως δεν υπήρξε ανησυχία αλλά απορία, γιατί τελικά συμπεριελήφθη με τις άλλες ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Καβάλα), αφού και κατά την κατάθεση του φακέλου είχε πάρει την διαβεβαίωση πως ήταν πλήρης.

Ο έλεγχος της ΕΕΑ αφορά σε χρέη προς άλλες ΠΑΕ, προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ, καθώς και προς παίκτες, ενώ χθες με νέες διαρροές έγινε γνωστό πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού,

μελετάει τυχόν πρόβλημα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.. Κι αυτό γιατί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θέλουν να ενημερωθούν επακριβώς για το ποια άτομα απαρτίζουν τις διοικήσεις και για το ποιοι κατέχουν τις μετοχές.

Θέλουν να είναι σίγουροι για τα πρόσωπα, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν άλλοι που φαίνονται μπροστά κι άλλοι που τελικά διοικούν, παίρνουν αποφάσεις και εμπλέκονται με τα οικονομικά ζητήματα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχουν ούτε και εδώ πρόβλημα αλλά πάλι εκφράζουν απορίες, αφού και το νέο εφεύρημα είναι για την ομάδα τους και όχι π.χ. για την ΑΕΚ που ο πρόεδρος δεν έχει μετοχές. Έτσι ενώ λέγεται πως στις περιπτώσεις της Κέρκυρας και των Ιωαννίνων απουσιάζουν συγκεκριμένα εγγυητικά έγγραφα, η ΑΕΚ δεν είχε συμπεριλάβει στο φάκελό της τη φορολογική ενημερότητα.

Επί της ουσίας στη βολιώτικη ΠΑΕ δεν υπάρχει ανησυχία και στη συνεδρίαση της ΕΕΑ της Τρίτης θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός θα είναι δικαιωμένος, αφού κινείται με βάση τη νομιμότητα…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου