ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πατατράκ για τον Παναθηναϊκό

πατατράκ-για-τον-παναθηναϊκό-425193

Οι «πράσινοι» δικαιούνται να «μιλάνε» για δύο φάσεις του Τοτσέ, όπου ο βοηθός έβαλε το… σημαιάκι του προκειμένου να ακυρωθούν δύο γκολ δεν δικαιούνται όμως να… ομιλούν μετά την τραγική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, γιατί επέτρεψαν στη Μακάμπι να μοιάζει με… Μπαρτσελόνα!!!

Οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες του δημιούργησαν στο α’ μέρος, δεν έδωσαν -φαίνεται- σημασία στις προειδοποιητικές «βολές» της Μακάμπι, που επίσης απείλησε σοβαρά στο πρώτο 45λεπτο (είχε μάλιστα και δοκάρι) και μοιραία στο β’ μέρος πλήρωσε ακριβά τα πολλά λάθη της άμυνας.

Ο Φερέιρα παράταξε τους «πράσινους» με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα δεξιά στην άμυνα, τον Σπυρόπουλο στα αριστερά, τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, Κατσουράνη και Σιμάο στα αμυντικά χαφ, το Νίνη λίγο πιο μπροστά τους, τον Λέτο στην αριστερή «πτέρυγα» της επίθεσης, τον Κουίνσι στη δεξιά (οι δυο τους άλλαζαν θέσεις, ενώ ο Αργεντινός είχε και πιο δημιουργικό ρόλο) και ο Τοτσέ ήταν η «αιχμή του δόρατος» στην κορυφή της επίθεσης.

Κι όμως το ξεκίνημα διαφορετικούς οιωνούς για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που ξεκίνησε πολύ δυνατά και με τον Λέτο να μοιράζει ασίστ είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Κουίνσι μόλις στο 3′ και Τοτσέ στο 22′(από πάσα του πρώτου) που αστόχησαν και έστειλαν τη μπάλα λίγο άουτ από πάρα πολύ πλεονεκτική θέση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 5′ επίσης από μπαλιά – τρύπα του Λέτο, ο Τοτσέ βγήκε μόνος του απέναντι από τον Χαΐμοφ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε -κακώς- το γκολ, αφού υπέδειξε τον Ισπανό φορ σε θέση οφ σάιντ.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Χαϊμοφ, Νιβάλντο, Νταμπούρ (45′ Κολαούτι), Μίκχα, Ατάρ, Παβίσεβιτς, Κονατέ (71′ Κεχάτ), Γιεϊνί, Λογκάσι, Νταχάν (53′ Μεδουνγιανίν), Βερέντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο (69′ Ζεκά), Κατσουράνης, Νίνης (55′ Βιτόλο), Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου