ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Καλαμποκά και Παπαχρήστος

σε-ρυθμούς-παγκοσμίου-καλαμποκά-και-π-425219

Στο Βόλο για δυο μέρες ξεκούρασης μετά από εντατική προετοιμασία βρίσκονται οι κωπηλάτες του ΟΕΑ/ΝΑΒ Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Στέργιος Παπαχρήστος, καθώς λίγες ημέρες έμειναν για την αναχώρηση της εθνικής ομάδας με προορισμό το Μπλεν της Σλοβενίας, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Οι Βολιώτες και οι άλλοι Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Καστοριά και πλέον είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Την ελληνική αποστολή αποτελούν 12 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 6 πληρώματα. Ο λόγος για τις: Τριανταφυλλιά Καλαμποκά – Χριστίνα Γιαζιτζίδου (διπλό σκιφ ελ βαρών), Αλεξάνδρα Τσιάβου – Κατερίνα Νικολαΐδου (διπλό σκίφ) και τους: Νίκο Γκουντούλα – Απόστολο Γκουντούλα (δίκωπος άνευ),Στέργιο Παπαχρήστο – Γιάννη Τσίλη – Γιώργο Τζιάλλα – Γιάννη Χρήστου (τετράκωπος άνευ), Λευτέρη Κόνσολα – Παναγιώτη Μαγδανή (διπλό σκιφ ελ. βαρών), Παναγιώτη Μαγδανή (σκιφ ελ. βαρών). Η σύνθεση ωστόσο των παραπάνω πληρωμάτων ενδέχεται να αλλάξει την τελευταία στιγμή.

Το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες θα κερδίσουν τα 11 πρώτα πληρώματα στα αγωνίσματα των ανδρών και τα οκτώ στα αγωνίσματα των γυναικών.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου