ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανεωμένος ο Πρωτεσίλαος

ανανεωμένος-ο-πρωτεσίλαος-425356

Ανανεωμένος και ενισχυμένος αλλά και με αρκετή αισιοδοξία για μια καλή πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πρωτεσίλαος που άρχισε και τα φιλικά του παιγνίδια.

Με προπονητή τον Γιάννη Ζαγκαβιέρο με τον οποίο πέρσι κατέκτησε για πρώτη φορά το κύπελλο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Θ. ο Πρωτεσίλαος θέλει και φέτος να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς πέρσι στο πρωτάθλημα κατέκτησε την 5η θέση με 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η ομάδα του Πτελεού και του Αχιλλείου ξεκίνησε με απώλειες εμπειρίας που προσπαθεί να καλύψει με νέα πρόσωπα, ενώ δυσαναπλήρωτο είναι μόνο το κενό που άφησε η επί χρόνια ψυχή της ομάδας, ο Κώστας Πλασταράς του οποίου το μνημόσυνο γίνεται αυτή την Κυριακή.

Από την ομάδα του Πρωτεσιλάου έφυγαν οι Αλέκος και Γιάννης Παναγιώτου που πήγαν στον Αλμυρό, ο νεαρός Αντώνης Ράπτης που πήγε στον Πύρασο και ο γκολκίπερ Θεόδωρος Αράπης που μεταγράφηκε στον Εθνικό, ενώ όσον αφορά στην κάλυψη των κενών με εμπειρία, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Κοντοβά που πέρσι ήταν στον Ιάσωνα Άλλης Μεριάς. Ο Γιάννης Κοντοβάς πάτησε τα 36 αλλά η εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Πρωτεσίλαου, που μάλιστα είχε ανανέωση και στα διοικητικά καθώς τη σκυτάλη από τον Γ. Γερογιάκομο πήρε η νέα πρόεδρος κ. Μαρία Μιχοπούλου που από την πρώτη μέρα εξέφρασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον προπονητή και τους παίκτες.

Ο Κοντοβάς έχει αγωνισθεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Τοξότη, Μεσολόγγι, Αλικυρναϊκό, Α.Ο.Σύμης , Μαγνησιακό, Ορμίνιο και Άλλη Μεριά, ενώ στην ομάδα υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα. Έτσι αποκτήθηκαν ο Λεύτερης Μακρόπουλος από Παναγροτικό, ο Γιάννης Μπρέζας από τον Αίαντα Τρικερίου, οι Νικος Μπεζάτης και Απόστολος Τσεκούρα από τον Α.Ο Γλύφας, ενώ γίνονται προσπάθειες να επανέλθει στην ομάδα και ο μόνιμος σκόρερ τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα Απ. Πλασταράς.

Ο Πρωτεσίλαος ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης με συμμετοχή αρκετών παικτών, ενώ έχει προγραμματίσει φιλικές αναμετρήσεις, που ξεκίνησαν από χθες με την ομάδα Ωραιών στην Εύβοια, ενώ την Κυριακή 21 Αυγούστου θα γίνει και η ρεβάνς στο γήπεδο του Πτελεού.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ζαγκαβιέρος αισιοδοξεί και για τη νέα χρονιά, τονίζοντας πως στόχος είναι «να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου