ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διοικητικές ζυμώσεις στην ΠΑΕ

διοικητικές-ζυμώσεις-στην-παε-425365

Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της Νίκης, Δημήτρη Ιωαννίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star ήταν η επιβεβαίωση για όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και αφορούν στις διοικητικές ζυμώσεις που γίνονται για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι μέρες πλέον που πρέπει να κινηθούν παράγοντες και φίλοι της ομάδας για να την βγάλουν από το αδιέξοδο και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για μια νέα αρχή είναι ελάχιστες.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει προκύψει τίποτα επίσημο, ενώ όσα ονόματα ακούγονται αποτελούν μέχρι την επίσημη επιβεβαίωσή τους απλά αποκυήματα σεναρίων και εικασιών. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθεια έχει ξεκινήσει να γίνεται σε σοβαρό πλαίσιο. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν πρωτοβουλίες, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, έχουν πλησιάσει αρκετούς που ασχολήθηκαν και στο παρελθόν με τα διοικητικά της ομάδας και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα διοικητικό σχήμα για να κατατεθεί αίτημα για προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου, έτσι ώστε σε πρώτη φάση να τρέξουν οι εξελίξεις στην ομάδα και στη συνέχεια να δημιουργηθεί μόνιμη διοίκηση με συγκεκριμένη χρονική θητεία η οποία θα προκύψει από την Γενική Συνέλευση της Εταιρίας.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι βρίσκεται από πίσω η Ερασιτεχνική Νίκη και ο Κώστας Λάζος, ενώ άλλοι θεωρούν ότι η κίνηση γίνεται από πλευράς Κώστα Χρόνη… Ο παλιός πρόεδρος της ομάδας που εμφανίστηκε στη Νέα Ιωνία και στις αρχές καλοκαιριού και προσπάθησε να εξετάσει το έδαφος για την επιστροφή του θεωρείται από πολλούς ο υποκινητής όλων αυτών των προσπαθειών, χωρίς όμως – το ξανατονίζουμε – να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι για να κατατεθεί αίτημα για διοίκηση Πρωτοδικείου θα πρέπει να γίνει από μέτοχο της εταιρίας. Έτσι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση κάποιος που διαθέτει μετοχές και προσπαθεί να κινήσει τα νήματα. Οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν την διοίκηση, δεν ανακοινώνουν προς το παρόν τίποτα. Κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι έγινε πρόταση στον Δημήτρη Ιωαννίδη να αναλάβει πρόεδρος της νέας προσωρινής διοίκησης, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε, υποσχόμενος όμως ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια και θα στηρίξει όσο μπορεί την ομάδα.

Γιδόπουλος: «Δεν γνωρίζω κάτι»

Από την άλλη ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωνε χθες ότι δεν είχε ιδέα για την κίνηση που γίνεται και πως κανείς δεν τον έχει ενημερώσει: «Δεν γνωρίζω τίποτα απ’ όλα αυτά. Για να γίνει πάντως κάτι στην ομάδα δεν χρειάζεται μόνο διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά και κάποιος να βάλει χρήματα. Από την πλευρά μου περιμένω τις εξελίξεις με τις νομικές υποθέσεις της Νίκης. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ανακοινώσιμο», δήλωσε σχετικά.

Χθες αργά το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης θα έδινε το παρών στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και αν έχει αναλάβει πρωτοβουλίες το μητρικό σωματείο. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι προσπαθούν να πιέσουν και αυτοί από την πλευρά τους, ανησυχώντας έντονα για την επόμενη μέρα της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι εξελίξεις δρομολογούνται, η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκαθάρισμα του τοπίου στη Νίκη έχει αρχίσει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί και σε ποια κατηγορία θα κληθεί να αγωνιστεί η ομάδα. Βέβαια για όλα αυτά θέση πρέπει επιτέλους να πάρουν και οι μέτοχοι, που μέχρι στιγμής δεν έχουν φανερώσει καμία πρόθεση τους γύρω από την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αυτό περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές που δένονται με συμβόλαιο, όπως και αυτοί που τα συμβόλαια τους έχουν λήξει εδώ και ενάμιση μήνα αλλά περιμένουν την κυανόλευκη ομάδα για να αποφασίσουν τελικά τι θα κάνουν στην καριέρα τους και αν θα πρέπει να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο σύλλογο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου