ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίνηση για διοίκηση πρωτοδικείου

κίνηση-για-διοίκηση-πρωτοδικείου-425578

Μια κίνηση για διοίκηση πρωτοδικείου γίνεται σύμφωνα με πληροφορίες στη Νέα Ιωνία προκειμένου η κυανόλευκη ΠΑΕ να βγει από το αδιέξοδο και να τρέξουν οι εξελίξεις. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, αλλά επίσημα δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά αφού οι άνθρωποι που εμπλέκονται προς το παρόν κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους, επιφανείς Νικιώτες, παλιοί διοικητικοί, αλλά και απλοί φίλαθλοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα διοικητικό σχήμα, που τουλάχιστον θα δώσει στην ομάδα τη διοίκηση που χρειάζεται για να χειριστεί τα θέματα που επιζητούν άμεσα λύση.

Βέβαια για να γίνει αυτή η κίνηση θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και κάποιος εκ των μετόχων της ΠΑΕ, ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει τίποτα παραπάνω μέχρι στιγμής. Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, σε πέντε ημέρες δηλαδή, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση της ομάδας σχετικά με τη συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες. Πλέον τα ψέματα τελείωσαν… Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αφού πλέον οι ημερομηνίες πιέζουν. Βέβαια χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι θα δοθεί εκ νέου παράταση τουλάχιστον δέκα ημερών για την κατάθεση των φακέλων των ΠΑΕ και ΤΑΠ που θα αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, αφού το όλο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε εφέσεις, αναγκάζουν ορισμένες ομάδες να μην ξέρουν τελικά αν θα αγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες.

Το Blue Club στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

Σήμερα εν τω μεταξύ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ, θα παραβρεθεί εκτός απροόπτου και το Δ.Σ. του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Εκεί θα γίνει μια συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ και οι οργανωμένοι θα ζητήσουν ουσιαστικά να πάρει θέση ο Ερασιτέχνης. Θα υπάρξει μια ενημέρωση από τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής για τις σκέψεις τους και τη λογική της αναμονής τους και από κει και πέρα ίσως παρθούν από κοινού αποφάσεις.

Περιμένει εξελίξεις

Την ίδια ώρα ο Γιδόπουλος μέχρι την Πέμπτη τονίζει ότι θα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ο ίδιος περιμένει να συζητήσει με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα των αρχών του ποδοσφαίρου, τις πιθανότητες που έχει η Νίκη να κυνηγήσει το όνειρο της διεκδίκησης της ανόδου μέσω της νομικής οδού. Χθες επικοινώνησε με κάποιους από αυτούς και σήμερα ή αύριο αναμένεται να έχει συναντήσεις. Αν υπάρχουν πιθανότητες, τότε θα συνεχίσει ο ίδιος στην ηγεσία της ομάδας. Αν όχι, τότε λογικά θα πρέπει να ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει με τις μετοχές που έχει στην κατοχή του.

Πάντως το σενάριο για την Football League σίγουρα δεν συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες. Η Νίκη έχει καταθέσει καταγγελίες, έχει προσφύγει στις ποδοσφαιρικές αρχές για να υπάρξουν τιμωρίες για τις ομάδες που εμπλέκονται στα σκάνδαλα με τα πλαστά και περιμένει την εκδίκαση των υποθέσεων της, αλλά μέχρι σήμερα ΕΠΟ και Ένωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής δεν έχουν επιδείξει πρόθεση να αλλάξουν ριζικά τους χάρτες των πρωταθλημάτων.

Και ο Γιδόπουλος χθες διέρρεε στο περιβάλλον του πώς ότι είναι να δρομολογηθεί για τη Νίκη θα γίνει μέχρι την Παρασκευή, ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνει στην συνέχεια. Επειδή πάντως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που χρειάζεται να διευθετηθούν για να μπορέσει η ομάδα να έχει έτοιμο τον φάκελό της έως τις 22 Αυγούστου, φαίνεται πως ο Γιδόπουλος έχει ήδη κάνει το κουμάντο του και τις κινήσεις του σε ό,τι αφορά στα δικαιολογητικά που χρειάζεται η ομάδα. Αν όχι, τότε δύσκολα φαίνεται πως θα μπορέσει η Νίκη να προλάβει τις προθεσμίες.

Η κατηγορία που θα αγωνίζεται θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε λοιπόν και μαζί με αυτή θα «καθαρίσει» και το «τοπίο» γύρω από τα διοικητικά της ΠΑΕ, αλλά και τις προθέσεις των οργανωμένων και της Ερασιτεχνικής.

Αναγκαστικά λόγω εκπνοής των προθεσμιών η Νίκη μπαίνει στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου