ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικά προετοιμασίας για δύο

φιλικά-προετοιμασίας-για-δύο-425588

Φιλικά προετοιμασίας θα δώσουν σήμερα τόσο η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, όσο και αυτή του Αλμυρού. Παράλληλα οι Αγχιαλίτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Διαμάντη, ενώ λύθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Ποζιόπουλο.

Φιλικό με την ομάδα των Μικροθηβών θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου. Οι Αγχιαλίτες μετά το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου το περασμένο Σάββατο, οπότε και κέρδισαν με 2-0, θα σώσουν σήμερα το δεύτερο φιλικό τεστ με τον Λευτέρη Καλογήρου να αναμένεται να βγάλει νέα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση της ομάδας και των παικτών του. Τα πρώτα συμπεράσματα που βγήκαν από το ματς του Σαββάτου ήταν θετικά, ωστόσο υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ του Πυράσου και τα τέρματα πέτυχαν οι Μάκης Πετρίδης και Αλέξανδρος Γεωργιάδης. Αυτό που προβληματίζει μέχρι σήμερα είναι η κατάσταση του Δημήτρη Στεφανή με τον αμυντικό των κυανόλευκων να ταλαιπωρείται από πόνους στα πόδια οι οποίοι όμως ακόμη δεν έχουν διαγνωστεί από πού προέρχονται. Παράλληλα ανοιχτό παραμένει το θέμα απόκτησης ακόμη δύο ποδοσφαιριστών που είναι οι Σπύρος Ζάγκας και Αγγελος Αργύρης οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Βαγγέλης Διαμάντης όπως συμφωνήθηκε, με τον Βολιώτη επιθετικό να τονίζει σχετικά στο pyrasos.gr: «Από τη στιγμή που ήρθα στον Πύρασο όλοι με αγκάλιασαν θερμά και πιστεύω ότι τα περσινά αποτελέσματα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στη μέχρι τώρα παρουσία μου η ομάδα δεν έχει γνωρίσει την ήττα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί. Δουλεύουμε σκληρά αυτή την περίοδο ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια και θεωρώ ότι ο Πύρασος έχει όλες τις προοπτικές να είναι ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου, να πιάσει τα περσινά στάνταρ και να βρεθεί ακόμα ψηλότερα. To υλικό είναι πολύ αξιόλογο, εύχομαι όλοι να είμαστε υγιείς και να μπορέσουμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με νικηφόρα αποτελέσματα». Ο Διαμάντης μεταγράφηκε στο Πύρασο τον περασμένο Ιανουάριο και σε εννέα συμμετοχές μέτρησε τέσσερα τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα στο σερί 16 αήττητων παιχνιδιών. Από την άλλη παρελθόν πριν προλάβει να γίνει παρών αποτέλεσε ο Αλέξανδρος Ποζιόπουλος, μιας και ο πρώην μέσος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου έλυσε το συμβόλαιο συνεργασίας καθώς στις 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Τέλος με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου προετοιμάζεται ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής από την ΑΕ Κοζάνης ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο Βόλο ως φοιτητής και κατά συνέπεια να συνεχίσει ποδοσφαιρικά στον Πύρασο.

ΓΣΑ: Σήμερα με Δήμητρα

Την ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6 μ.μ. στην Ευξεινούπολη ο ΓΣ Αλμυρού. Οι πρωταθλητές του περσινού πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. έδειξαν μετά το πρώτο φιλικό κόντρα στο Ρήγα Φεραίο ότι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά αλλά και ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος. Για την ομάδα του Βαγγέλη Σταμουλάκη φαίνεται να ναυαγεί η απόκτηση του Κώστα Ζαχαράκη, ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται για την απόκτηση των νεαρών Χολέβα και Τσίπι από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου όπως και του τερματοφύλακα Θεοδωρίδη που ανήκε στον Αλμυρό. Παράλληλα στην ομάδα έχει προταθεί και ο νεαρός Μιχάλης Τσουκάλης ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαγνησιακό και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακρόπολη Σέσκλου. Τέλος δύο θέσεις που απομένουν για ενίσχυση είναι αυτές του επιθετικού αλλά και του αριστερού μπακ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου