ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριπλή εκπροσώπηση του Βόλου σε παιχνίδια της Εθνικής Νεανίδων

τριπλή-εκπροσώπηση-του-βόλου-σε-παιχν-355238

Για Ισλανδία πετά σήμερα η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Νεανίδων, προκειμένου να συμμετάσχει στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έως και τις 9 Οκτωβρίου.

Δύο παίκτριες της ομάδας του Α.Σ Βόλος 2004, οι Μαρία Αβντόλι και Μαρία Ξάνθη βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και στις κλήσεις της Ομοσπονδιακής τεχνικού, ενώ στην Ισλανδία θα μεταβεί και ο πρόεδρος του Βολιώτικου σωματείου, Δημήτρης Κλόντζας, ως αρχηγός αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική τριπλή εκπροσώπηση για το Βολιώτικο σωματείο, που ακούγεται στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία, τόσο στα σαλόνια της Α’ Εθνικής όπου βρέθηκε για χρόνια, όσο και στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία, καθώς η φετινή θα είναι η δεύτερη σεζόν που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, με στόχο να πρωταγωνιστήσει. Βαρύνουσας σημασίας είναι η επιλογή του κ. Κλόντζα από την ΕΠΟ, ως αρχηγού αποστολής της Εθνικής μας ομάδας, δείγμα εμπιστοσύνης στη σταθερότητα που παρέχει, διοικητικά, στον ΑΣ Βόλος 2004.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου την Ισλανδία, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα παίξει με την Ισπανία και την επόμενη Τρίτη 8 Οκτωβρίου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Ισλανδία, με αντίπαλο το Καζακστάν.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου