ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζουν τα βάσανα για τους κυανόλευκους

αρχίζουν-τα-βάσανα-για-τους-κυανόλευκ-425820

Διακοπές τέλος για τους καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Αύριο είναι η τελευταία ημέρα «ελευθερίας» για τους κυανόλευκους, αφού την Τρίτη θα αρχίσουν τα βάσανα της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης έχει δώσει ραντεβού στους παίκτες του στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Ως νεοφώτιστη η Νίκη αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στην συγκεκριμένη κατηγορία, όμως μετρά και ορισμένα ατού όπως ότι έχει κρατήσει όλο τον περσινό κορμό της που την ανέδειξε πρωταθλήτρια στην Γ’ Εθνική και επίσης διαθέτει παίκτες και με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Παναγιώτης Τσώλης, ένας από τους καλαθοσφαιριστές που συνεχίζουν στην ομάδα και αποτέλεσε από τους πρωταγωνιστές στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά για εμάς ίσως πιο δύσκολη από την περσινή, αφού θα αγωνιστούμε στην παραπάνω κατηγορία. Να ευχηθούμε να έχουμε καλή χρονιά, να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον στόχο μας, που ως νεοφώτιστοι πρώτα απ’ όλα είναι η παραμονή».

Αυτό που μένει για τη Νίκη είναι να βρεθεί ο πλέι μέικερ που θα κλείσει το ρόστερ με τα ονόματα των Γιώργου Λάππα, Αντώνη Γκοντόπουλου και Μιχάλη Πολίτη να ακούγονται έντονα τον τελευταίο καιρό, αλλά μην υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον κάποια συμφωνία.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από το παρκέ και την δεύτερη εβδομάδα οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης θα πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις μαζί με στίβο και φυσική κατάσταση.

Η Νίκη περιμένει παράλληλα να μάθει στις 25 Αυγούστου το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και τον αντίπαλο της για το κύπελλο. Ο πρώτος της επίσημος αγώνας θα δοθεί για την διοργάνωση του κυπέλλου, όπου στην πρώτη φάση μετέχουν και οι ομάδες της Β’ Εθνικής, στις 11 Σεπτεμβρίου. Το τζάμπολ του πρωταθλήματος έχει οριστεί στις 2 Οκτωβρίου και οι αντίπαλοι της Νίκης σε αυτό θα είναι οι Δόξα Λευκάδας, Αναγέννηση Φλόγας, ΜΕΝΤ, Στρατώνι, Αίας Ευόσμου, Αίολος Τρικάλων, Δούκας, Διαγόρας Ρόδου, Αιγάλεω, Χαλκηδόνα, Φιλαθλητικός, ΚΑΠ, Ηράκλειο, Κοροιβός Αμαλιάδας και Νήαρ Ηστ.

Να θυμίσουμε ότι η Νίκη από τον περσινό κορμό διατήρησε τους Παναγιώτη Τσώλη, Χρήστο Ζαρογιάννη, Σάκη Κουτίνα, Γρηγόρη Μυστηλιάδη, Ναούμ Θυμνιό, Αντώνη Χρηστομάνο, Λευτέρη Στάμο, Αντώνη Σαμαρά, Μανώλη Αναγνωστόπουλο, ενώ ενισχύθηκε με τους Μιχάλη Φρουσκλιά και Πάνο Παπούλια. Επιπλέον το ρόστερ θα συμπληρωθεί και από νεαρούς καλαθοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών, που θα βοηθούν στις προπονήσεις και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες εμπειρίες, ενώ αναμένεται όπως προαναφέρθηκε και ακόμα μια κίνηση ενίσχυσης.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου