ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα πρωτάθλημα …και Ασπρόπυργος

και-τώρα-πρωτάθλημα-και-ασπρόπυργος-358571

Μέτα το πρώτο επίσημο ματς προχθές, που ήταν για το κύπελλο στην Αταλάντη, ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς πολλά χρονικά περιθώρια στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα της Football League που για τους ερυθρόλευκους ξεκινά την Κυριακή από τον Ασπρόπυργο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρώτο επίσημο ματς συνοδεύτηκε με πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος αν και η πρόκριση αυτή ήρθε μετά από παράταση που έφερε και περισσότερη κούραση για τους ερυθρόλευκους …που όμως θέλουν να είναι έτοιμοι για συνεχόμενα ματς καθώς την Κυριακή η ομάδα παίζει στον Ασπρόπυργο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Τετάρτη 2/10 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου για την 4η φάση του κυπέλλου κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει την Κυριακή 6/10 το ματς με τη Βέροια για την 2η αγωνιστική της Football League.

O προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Θωμάς Γράφας μετά την πρόκριση στο κύπελλο τόνισε πως «κρατάμε την πρόκριση και θα δουλέψουμε για να διορθώνουμε τα λάθη μας, ενόψει του μαραθώνιου του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι προκριθήκαμε και συνεχίζουμε» ενώ για τη δυσκολία που βρήκε η ομάδα ανέφερε «ήταν ένα παιχνίδι που εμείς δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν φροντίσαμε να τελειώσουμε το ματς. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ, σε φάσεις που δεν είχαμε επικοινωνία και βάλαμε την Αταλάντη στο παιχνίδι. Λογικό μετά να έρχεται το άγχος, η πίεση και το παιχνίδι άρχισε να δυσκολεύει, τόσο για μας, όσο και την Αταλάντη. Νομίζω ότι μόνοι μας μπήκαμε στη διαδικασία του άγχους και της πίεσης. Το παιχνίδι έπρεπε να είχε τελειώσει στο 60’, χωρίς να έχουμε προβλήματα και άγχος μέχρι την παράταση».

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη στο πρώτο ματς που αγωνίστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, είχαν 15 τελικές προσπάθειες, δικαιούταν την πρόκριση, την οποία θα μπορούσαν να είχαν πάρει στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, αν είχαν πιο «καθαρό» μυαλό στις φάσεις που δημιούργησαν, ενώ θα πρέπει στο εξής να αποφεύγουν τα λάθη στην άμυνα…

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρεται: « Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τη διοίκηση της Αταλάντης για την άψογη φιλοξενία καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην Αταλάντη στο παιχνίδι του Κυπέλλου, στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Τους περιμένουμε και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου (16:00 – Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου) με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League».

Με πιστοποιητικό

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε, πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά την τελευταία της συνεδρίαση και αφού εξέτασε τον φάκελο με τα δικαιολογητικά που κατέθεσε η ΠΑΕ, αποφάσισε τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ομάδα μας, στο πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Austrian Boys: Εκδρομή στον Ασπρόπυργο

Εκδρομή στον Ασπρόπυργο διοργανώνει ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys. Η ανακοίνωση: «Κυριακή ξεκινά η χρονιά με την επιστροφή μας σε επαγγελματικές κατηγορίες, χρέος μας να ακολουθήσουμε και φέτος την ομάδα μας όπως κάνουμε κάθε χρόνο σε κάθε κατηγορία… Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή για τον Ασπρόπυργο.

Σήμερα Παρασκευή δηλώσεις συμμετοχής 19:00-21:00 στα γραφεία του συνδέσμου.

Ωρα αναχώρησης την Κυριακή στις 10:30 μπροστά από τον σύνδεσμο.

Τιμή εκδρομής 15€ …Και όπου παίζεις ήρθαμε… Υ.Γ. εκδρομές παντού και για όλους!».

Επίσης στον Ασπρόπυργο θα δώσει το «παρών» και ο Σύνδεσμος Φίλαθλων Ολυμπιακού Βόλου Athens Fans, που έχει έδρα την Αθήνα.

Κατοίκος στον Ασπρόπυργο

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τον Ολυμπιακό Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 4μ.μ..στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στη Football League.
Ο Κατοίκος με 6 διαιτησίες Β’ και 36 Γ’ Εθνικής την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Αραβίδη και Σταυρόγλου, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Χρήστος Χρυσάφης όλοι από την ΕΠΣ Αθηνών.

Προσωρινή έδρα

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου κλείνει το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης για επανασπορά, γεγονός που σημαίνει πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για 20 μέρες περίπου για εργασίες στον χλοοτάπητα.

Αυτό σημαίνει, πως ο Ολυμπιακός, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και υπογραφεί η σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης, θα μπορεί να παίξει στο εν λόγω γήπεδο στις 20 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με Θεσπρωτό.

Αυτή η εξέλιξη υποχρεώνει τον Ολυμπιακό Βόλου να δώσει το πρώτο του επίσημο, εντός έδρας παιχνίδι, εκτός Βόλου. Η έδρα που θα δηλώσουν οι ερυθρόλευκοι για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, θα είναι το Στάδιο Αλμυρού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήδη βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης γηπέδου και για το ματς του πρωταθλήματος με την Βέροια, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Οσον αφορά στο θέμα του γηπέδου της Νεάπολης, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθησυχάζοντας τους φιλάθλους ανέφερε ότι έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να εκδοθεί η εγγυητική επιστολή των 30.000 ευρώ από την τράπεζα και αμέσως μετά θα κατατεθεί στο Δήμο Βόλου.

Η προπώληση των διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία κάνει γνωστό πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που ξαναβρίσκει την ποδοσφαιρική μας ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους αγώνες έδρας Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP 200 ευρώ (σκεπαστή κερκίδα – ονομαστική θέση – πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο), απλά 90 ευρώ, συνδεσμιακά 50 ευρώ (πέταλο), γυναικεία 50 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος και ώρες 10.00-14.00 και 18.30 -20.30, εργάσιμες ημέρες (πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24210 62220), από το καφέ Da Luz (Δεληγιώργη 4 με Πολυμέρη) και από τον Σύνδεσμο των Austrian Boys μόνο συνδεσμιακά και γυναικεία (Αγ. Δημητρίου 17-Νέα Δημητριάδα) Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 19.00 – 21.00.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα, τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου