ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινά στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ, τελειώνει με ΠΑΟΚ

ξεκινά-στο-οακα-με-αεκ-τελειώνει-με-παο-426101

Στις 28 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο χωρίς θεατές ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και όπου πέρσι είχε πετύχει το επιβλητικό 0-4 ξεκινά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός καθώς η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, τη θέση της «Ομάδας Α» στην κληρωτίδα όπως και το πρόγραμμα πήρε η Καβάλα, ενώ αυτή της «Ομάδας Β», ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αυτό σημαίνει πως στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου εκτίοντας ποινή από πέρσι και ο Ολυμπιακός Π. θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Καβάλα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», ενώ οι… μέχρι πρότινος «άγνωστοι Χ», δηλαδή Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου θα κοντραριστούν στην 11η αγωνιστική, στο Βόλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ΑΕΚ στην Αθήνα θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Π. στο Βόλο μετά πάει στην Κρήτη να παίξει με τον ΟΦΗ …και έρχεται στην 4η αγωνιστική ο Άρης στο Βόλο ενώ την 5η παίζει στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθεί επαρχιακή τετράδα στην Τρίπολη με Αστέρα, με

Παναιτωλικό στο Βόλο, στην Κέρκυρα και με τα Γιάννενα στο Βόλο…

10η και 11η αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει στο Περιστέρι με Ατρόμητο και Βόλο με Καβάλα ενώ στην 12η παίζει πάλι στο Βόλο.

Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές παίζει στην Ξάνθη ,υποδέχεται στο Βόλο τον Εργοτέλη, ενώ στο φινάλε του α΄ γύρου παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ…

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου

1η Αγωνιστική Α.Ε.Κ. – ΒΟΛΟΣ

2η Αγωνιστική ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3η Αγωνιστική Ο.Φ.Η. – ΒΟΛΟΣ

4η Αγωνιστική ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ

5η Αγωνιστική ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ

6η Αγωνιστική ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ

7η Αγωνιστική ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

8η Αγωνιστική ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΟΛΟΣ

9η αγωνιστικη ΒΟΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

10η Αγωνιστική ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΒΟΛΟΣ

11η Αγωνιστική ΒΟΛΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ

12η Αγωνιστική ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

13η Αγωνιστική SKODA ΞΑΝΘΗ – ΒΟΛΟΣ

14η Αγωνιστική ΒΟΛΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

15η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. – ΒΟΛΟΣ

Σάββατο το Ολυμπιακός – Καβάλα

Σε Αγρίνιο και Ηράκλειο θα γίνει η πρώτη σέντρα για το νέο πρωτάθλημα της Superleague της σεζόν 2011-2012.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στις 7.15 το απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο.

Την ίδια μέρα αλλά στις 9.30 το βράδυ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα παίξει στο Καραϊσκάκη με την Καβάλα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική με τις αναμετρήσεις Πανιωνίου-Εργοτέλη (19:15), Κέρκυρας-Παναθηναϊκού (19:15), ΠΑΟΚ-Ξάνθης (21:30) και ΑΕΚ-Ολυμπιακού Βόλου (21:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/08/11 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15 NOVA

Σάββατο 27/08/11 Ο.Φ.Η. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:15 NOVA

Σάββατο 27/08/11 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 21:30 NOVA

Σάββατο 27/08/11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 21:30 NOVA

Κυριακή 28/08/11 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:15 NOVA

Κυριακή 28/08/11 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:15 NOVA

Κυριακή 28/08/11 Π.Α.Ο.Κ. – SKODA ΞΑΝΘΗ 21:30 NOVA

Κυριακή 28/08/11 Α.Ε.Κ. – ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 21:30 NOVA

 

Δήλωση Χαρμάνη

Σε δήλωση με αφορμή τον σχολιασμό της απόφασης μερικής δικαίωσης του Ολυμπιακού προχώρησε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αθανάσιος Χαρμάνης αναφέροντας τα εξής:

Με ιδιαίτερη έκπληξη, έντονο προβληματισμό αλλά και δικαιολογημένη αγανάκτηση, παρακολουθούμε το παραλήρημα ορισμένων σχολιαστών με έντονη οσμή χολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Είναι ευτύχημα ότι στην Ελλάδα αποφάσεις δεν εκδίδουν ούτε οι σχολιάζοντες, ούτε οι αυτόκλητοι «εξυγιαντές» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ΔΙΚΑΣΤΕΣ, προερχόμενοι από ένα αμόλυντο στη συντριπτική του πλειοψηφία χώρο, οι οποίοι ελάμπρυναν με την παρουσία τους για μισό περίπου αιώνα και απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους κληθέντες, εξακολουθούν να σέβονται τον όρκο τους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου σέβεται χωρίς να αποδέχεται την απόφαση της σκληρής τιμωρίας του.

Αποτελεί τουλάχιστον όνειδος, αδαείς προπέτες – κακόβουλα – επικαλούμενοι δήθεν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, το οποίο οι ίδιοι διαμορφώνουν κατά τα εκάστοτε συμφέροντα των διαφόρων «αφεντικών», να κρίνουν κατά το δοκούν και ωφέλιμο, επιφανείς και άτεγκτους δικαστές, ιδιαίτερα όταν κατά το παρελθόν επιχείρησαν απροσφόρως να επηρεάσουν τις συνειδήσεις τους.

Ξεχνούν προφανώς ότι η Δικαιοσύνη αποτελεί ΠΙΑ μοναδική παρηγοριά για τον Έλληνα πολίτη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου