ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασίζει ο Μπουσινάκης

αποφασίζει-ο-μπουσινάκης-426320

Ο Περικλής Μπουσινάκης ήταν από τους παίκτες που περίμεναν μέχρι και τώρα τον Στράτο Γιδόπουλο και τη Νίκη. Προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στη Νίκη τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως η προθεσμία που δίνει πλέον για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις είναι μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League 2 αγωνιζόμενος στο δεύτερο μισό με την κυανόλευκη φανέλα έχει προτάσεις από ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής και επειδή πλέον τα περιθώρια στενεύουν δεν θα αργήσει να αποφασίσει για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπουσινάκης μίλησε πριν μερικές ημέρες με τον Γιδόπουλο και ο έμπειρος παράγοντας του είπε να περιμένει λίγο ακόμα. Από την πλευρά του όμως ο «Μπούσι» πιέζεται να απαντήσει σε προτάσεις άλλων ομάδων. Μέχρι αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα περιμένει τη Νίκη κι αν δει ότι δεν γίνεται τίποτα που να δείχνει ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική ή δεν ξεκινήσει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου θα αναγκαστεί να απαντήσει θετικά σε μια από τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει και τις οποίες εξετάζει λεπτομερειακά τις τελευταίες ημέρες.

Αν τελικά ο Μπουσινάκης αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, σίγουρα θα είναι απώλεια για τη Νίκη. Εκτός ότι αποτελεί έναν από τους Βολιώτες της ομάδας, η περσινή παρουσία του ήταν αρκετά σημαντική. Ο «Μπούσι» αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αγωνίστηκε σε 13 ματς και πέτυχε τρία γκολ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου