ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα

ο-κόσμος-δίπλα-στην-ομάδα-426340

Η διπλή απόφαση για τον Ολυμπιακό ήταν κάτι σαν χαρμολύπη για τον κόσμο, που πάντως έδειξε με τη στάση του ότι είναι δίπλα στην ομάδα και από το όλο σκηνικό κράτησε το ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Αρχικά οι φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στη λέσχη των Austrian boyς στην Αγίου Δημητρίου, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο ΕΑΚ Βόλου όπου ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου που έγινε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Η πρώτη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ – σύμφωνα με την οποία η θεσσαλική ομάδα γλυτώνει τον υποβιβασμό στην Football League και παραμένει στην Super League – απογείωσε τον ενθουσιασμό των οπαδών των «ερυθρολεύκων» και τους έστειλε από τις παραλίες, στο γήπεδο!

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί έδωσαν βροντερό παρών στην προπόνηση που παρακολούθησε σύσσωμη η διοίκηση, δημιουργώντας πανηγυρικό σκηνικό.

«Δεν θα μας ρίξετε ποτέ» και «Βόλε ολέ, ολέ, δεν θα σε αφήσουμε μόνο ποτέ» ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν, ενώ το… μενού περιελάμβανε και συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου και της Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση έγινε προεξάρχοντος του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Τόρη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μάλιστα χθες δήλωνε αισιόδοξος ότι η ομάδα γρήγορα θα καλύψει τους -10 βαθμούς.

Αισιόδοξος ο Σολάκης

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορέσει να ανταποκριθεί αγωνιστικά παρά το γεγονός ότι θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μείον δέκα βαθμούς εμφανίστηκε με δηλώσεις ο Ηλίας Σολάκης.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος αποθεώθηκε για ακόμη μία φορά από τους φίλους της θεσσαλικής ομάδας που έδωσαν το «παρών», αναφέρθηκε στον αγώνα που έκαναν όλοι, προκειμένου να δικαιωθεί ο σύλλογος:

«Όλοι οι φορείς, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, έδωσαν μεγάλο αγώνα και συμμετείχαν στο να βγει αυτή η απόφαση για την ομάδα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα ξεκινά με -10 βαθμούς: «Αγωνιστικά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πιστεύω να αντεπεξέλθουμε και να υπερκαλύψουμε τη διαφορά και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα ξεκινάμε διαφορετικά από κάθε άλλη χρόνια. Ελπίζω να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου