ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στρέφονται σε άλλες λύσεις

στρέφονται-σε-άλλες-λύσεις-426433

Το σίριαλ της απόκτησης του Σπύρου Κέκελη δεν θα έχει τελικά αίσιο τέλος για τη Νίκη. Οι νεοφώτιστοι στην Β’ Εθνική μπάσκετ δεν έπεισαν τον πολύπειρο πλέι μέικερ να ντυθεί στα κυανόλευκα και χθες το βράδυ οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν σχεδόν ξεγράψει την περίπτωση του από το μπλοκάκι τους. Από σήμερα αρχίζουν να στρέφονται σε άλλες λύσεις για την θέση του άσσου, που είναι και αυτή που παρουσιάζει ουσιαστικά το μοναδικό κενό για να κλείσει το ρόστερ.

Η διοικούσα επιτροπή της Νίκης ανέβασε όσο μπορούσε την προσφορά της. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μπορέσει να φέρει τον παίκτη στον Βόλο και να κάνει μια μεταγραφή που αναμφίβολα θα προκαλούσε αίσθηση στην κατηγορία. Το γεγονός όμως ότι ο Κέκελης έχει πολλές εμπειρίες από την Α1 Εθνική κατηγορία και αποτελεί στόχο και άλλων ομάδων, δυσκόλεψε την μεταγραφή του και ανάγκασε την κυανόλευκη ομάδα να ξεπεράσει κατά πολύ τον αρχικό της προγραμματισμό. Αλλά ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό για να πει ο παίκτης το «ναι» και να έρθει στον Βόλο.

Οι διοικούντες τη Νίκη στρέφονται από σήμερα σε άλλες λύσεις. Φυσικά και δεν θα είναι ανάλογες του Κέκελη σε εμπειρία και προσφορά, αλλά από την άλλη θα προσπαθήσουν να βρουν έναν παίκτη που θα καλύψει επάξια το κενό και θα ταιριάζει με την υπόλοιπη ομάδα και τα οικονομικά της κριτήρια. Ήδη υπάρχουν μια – δύο περιπτώσεις που εξετάζονται και τις οποίες οι άνθρωποι της ομάδας είχαν στα υπόψιν τους και πριν παρουσιαστεί στο προσκήνιο το όνομα του Σπύρου Κέκελη. Χάθηκε βέβαια πολύτιμος χρόνος πλέον, αλλά ίσως αυτό να είναι και καλό, αφού όσο περνούν οι μέρες οι καλαθοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι αναγκάζονται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαφειρούδης, έχει ορίσει το πρώτο ραντεβού της ομάδας για την Τρίτη 16 Αυγούστου ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία και μέχρι τότε ευελπιστεί ότι ίσως έχει καλυφθεί το κενό. Χθες υπήρξε ένα πρώτο ραντεβού, ενώ οι Βολιώτες θα ξεκινήσουν και αυτή την εβδομάδα να μπαίνουν σιγά, σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων ανεπίσημα βέβαια.

Το θετικό για τη Νίκη, που αναμένεται να αποτελέσει και ατού της στο πρωτάθλημα, είναι ότι διατήρησε από πέρυσι όλο τον βασικό κορμό και έκανε κάποιες αναγκαίες κινήσεις με δυο δικά της παιδιά, τους Φρουσκλιά και Παπούλια. Αν μη τι άλλο η ομάδα θα είναι αρκετά δεμένη και θα βαδίσει στην περσινή πετυχημένη συνταγή που της χάρισε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την άνοδο.

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου