ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμονή… με ελπίδες

αναμονή-με-ελπίδες-426635

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό, έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε πείσουν τους πάντες πως δεν υπάρχει εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση με τα λεγόμενα στημένα παιχνίδια, κάτι που φάνηκε από την ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όπου κατέρρευσαν όλες οι κατηγορίες με τα… ίσως και τα δεν μπορώ να ξέρω… του κ. Κούγια.

Ο Ολυμπιακός που έφερε βαθμούς στην Ελλάδα με δυο προκρίσεις επί της Ραντ και της Ντιφερντάνζ κληρώθηκε ήδη με την Παρί Σέν Ζερμέν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παράλληλα στην κλήρωση της Σούπερ Λίγκα κληρώθηκε ως ομάδα Α΄ περιμένοντας την απόφαση κι ενώ ήδη κατατέθηκαν τα συμπληρωματικά υπομνήματα, ενώ απέστειλε στην FIFA και στην UEFA φάκελο με όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του και κάνει λόγο για στοχοποίηση και πολιτικές παρεμβάσεις.

Μάλιστα πήρε και απάντηση από την UEFA όπου αναφέρεται ότι ο επιθεωρητής της Πειθαρχικής Επιτροπής της θα αναλάβει να διερευνήσει το θέμα της βολιώτικης ομάδας, ενώ

υπήρξε και επιστολή των Austrian Boys προς τον Μισέλ Πλατινί όπου οι οπαδοί αναφέρουν ότι είναι πεπεισμένοι πως το σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χρησιμοποιηθεί από την Κυβέρνηση για πολιτικούς σκοπούς, προκειμένου να καλύψουν τη βρωμιά άλλων ανθρώπων ή ομάδων και επιμένουν ότι η ομάδα του Βόλου είναι καθαρή, όπως τα κρυστάλλινα νερά…

Από την πλευρά της η ΠΑΕ του Ολυμπιακού έχει καταθέσει υπομνήματα με τα νομικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν την αθωότητά της, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος που σήμερα στις 3 μ.μ. θα μιλήσει Spor fm Μαγνησίας 98.5 έχει τονίσει πως η ομάδα δεν εμπλέκεται πουθενά και ότι αν θέλουν ας τιμωρήσουν αυτόν!

Πάντως ενώ όλοι θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι την Πέμπτη -παρά το γεγονός ότι υπήρξαν φήμες για έκδοση απόφασης νωρίτερα- η όλη αυτή καθυστέρηση ερμηνεύεται από κάποιους και ως πιθανός προάγγελος αλλαγής ή τροποποίησης της αρχικής απόφασης…

Με Ούμπιντες

Ενα από τα βασικά στελέχη του, που έχει στερηθεί για καιρό, είδε κανονικά στην προπόνηση χθες ο Χάβι Γκραθία.

Ο λόγος για τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα έπειτα από απουσία τριών εβδομάδων. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείχνει να ξεπερνά τη θλάση στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπώρησε και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού.

Ο Ισπανός τεχνικός, αν όλα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες ημέρες, θα είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του για τα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν (το πρώτο θυμίζουμε πως θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου). Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ούμπιντες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Τύρναβο που θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη (19.30 στο ΕΑΚ Βόλου).

Από τις τελευταίες προπονήσεις απουσιάζουν οι Γιάννης Ζαραδούκας, Παύλος Μητρόπουλος που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, όπως και ο Αντρέ Σκέμπρι που είναι με την Εθνική Μάλτας.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου