ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη εβδομάδα … και τεστ

τρίτη-εβδομάδα-και-τεστ-426794

Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μπαίνει αύριο ο Πύρασος που ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έχοντας τον Λευτέρη Καλογήρου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ενώ στο τέλος αυτής της εβδομάδας αρχίζει και τα φιλικά του παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχουν κλειστεί από τον προπονητή και τη διοίκηση του Πυράσου αρχίζει από τις 13 Αυγούστου παίζοντας με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο, στις 17/8 με τον Ηρακλή Βόλου στις 20/8 με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα, στις 27/8 με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη, στις 7/9 με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, στις 10/9 με την Αγία Παρασκευή (εφόσον δεν υπάρξει τοπικό κύπελλο), ενώ υπάρχει κενή ημερομηνία για φιλικό στις 3 Σεπτεμβρίου Θυμίζουμε ότι η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Δ΄ στο οποίο ο Πύρασος μετέχει για 4η σερί χρονιά έχει ορισθεί στις 25/9.

Στην προετοιμασία του Πυράσου τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά αφού έχουν αποκτηθεί και ανακοινωθεί κατά σειρά οι: Δ. Σατελιάν, Αργ. Κουτσιρίμπας, Χαρ. Ασλάνογλου, Αν. Ράπτης, Γ. Γκιούρκης, Αργ. Κυριάκος, Αλ .Ποζιόπουλος ενώ ανανέωσαν οι Αλ. Γεωργιάδης, Μ. Πετρίδης, Σ. Αναστασίου, Χ. Μπούτλας, Β. Κόκκας, Ν. Μπασδάνης, Μ. Αποστολίδης, Γ. Κοντοβάς, Α. Τανάγιας, Δ. Στεφανής και Σ. Αρσένος και επέστρεψε και ο Θ. Σπύρου ο οποίος και είχε δοθεί ως δανεικός στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Όμως εκτός των νέων υπάρχει και η παλιά φρουρά και η ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 που θα είναι η 4η (συνεχόμενη) για τον Πύρασο στη Δ’ Εθνική βρίσκει παίκτες της ομάδας που είχαν συμμετοχή και στα τρία προηγούμενα πρωταθλήματα και εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρόστερ της και αυτοί είναι 8. Συγκεκριμένα, είναι οι Αγχιαλίτες ποδοσφαιριστές Κώστας Κίτσος, Μάκης Πετρίδης, Νίκος Μπασδάνης (οι τρεις αρχηγοί), Θανάσης Σπύρου, Γιώργος Γκιγκιλασβίλι, καθώς και οι Δημήτρης Στεφανής (μπαίνει στον πέμπτο του χρόνο στον Πύρασο), Στέλιος Αρσένος (στο σύλλογο από το Δεκέμβριο του 2007) και Λεωνίδας Γκάγκας (από το καλοκαίρι του 2008). Στη Δ’ Εθνική, έχουν τις ακόλουθες συμμετοχές: Αρσένος 72, Στεφανής 71, Κίτσος 68, Πετρίδης 66, Μπασδάνης 66, Γκάγκας 45, Σπύρου 43, Γκιγκιλασβίλι 43 και τα εξής τέρματα: Αρσένος 27, Πετρίδης 26, Στεφανής 7, Κίτσος 6, Γκάγκας 3, Γκιγκιλασβίλι 2, Μπασδάνης 1.

Δικαιολογητικά

Από την ΕΠΟ έγινε γνωστό πως τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012, οφείλουν να στείλουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τους, και τα ακόλουθα δικαιολογητικά: βεβαίωση μη οφειλής από το Λογιστήριο της Ε.Π.Ο., βεβαίωση μη οφειλής από την Ε.Π.Σ.Θ., απόδειξη του παραβόλου συμμετοχής 500 ευρώ (άρθρο 4 της Προκήρυξης), σύμβαση εργασίας του προπονητή – προπονητών με το σωματείο, θεωρημένη από

την αρμόδια Δ.Ο.Υ., επικυρωμένο αντίγραφο του αναγνωρισμένου Διπλώματος

UEFA/Ε.Π.Ο του Προπονητή, καθώς και το Δελτίο πιστοποίησης προπονητή από

τις Ε.Π.Σ.Θ, παραχωρητήριο άδειας λειτουργίας – καταλληλότητα γηπέδου αλλά και υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, ότι θα συμμετέχει στα Πρωταθλήματα υποδομής της Ένωσης, καθώς και αντίγραφο της δήλωσης συμμετοχής των τμημάτων υποδομής (Νέων – Παίδων) της Ομάδας σας που θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα υποδομής της οικείας Ε.Π.Σ κατά την έναρξή τους.

Το κάθε Σωματείο οφείλει να κάνει αίτημα, για την έγκριση οποιουδήποτε

χορηγού, στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, και μόνο αν λάβει την απαραίτητη

βεβαίωση θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη διαφήμιση .(άρθρο 14 παρ. 2 δ του Κ.Α.Π.

Ερασιτεχνών)(Τελευταία ημέρα αποστολής 10-09-2011).

Όσα σωματεία δεν αποστείλουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τα ανωτέρω

δικαιολογητικά υποχρεωτικώς, δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση του

Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής περιόδου 2011-2012.

Η LOTTO ντύνει τον Πύρασο

Η αθλητική εταιρεία LOTTO ντύνει αποκλειστικά τον Πύρασο τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας εμπιστεύτηκε στην πασίγνωστη εταιρεία αθλητικού υλικού τις εμφανίσεις της καινούργιας περιόδου, οι οποίες θα παρουσιαστούν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

H συνεργασία με τη Lotto πραγματοποιήθηκε μέσω του καταστήματος του κ. Ευστάθιου Κεραμιδά, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 295 στο Κάτω Χαλάνδρι (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6723487.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου