Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστρ-ΟΦΗ στις νίκες

επιστρ-οφη-στις-νίκες-371278

Να βάλει τέλος στο αήττητο σερί του ΟΦΗ ο οποίος μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει το ερχόμενο Σάββατο στις 5.15 μ.μ. η ΠΑΕ Βόλος για την 4η στροφή του πρωταθλήματος της Super League.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από βαριά ήττα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με το 5-0 να πεισμώνει ακόμη περισσότερο παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Ο Χουάν Φεράντο επεσήμανε τα λάθη στους ποδοσφαιριστές του και για το ερχόμενο παιχνίδι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λύρατζη, ο οποίος αποβλήθηκε στο 82’ και στη φάση του πέναλτι που υπέπεσε στον Ποντένσε.

Οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν πως η προπώληση των εισιτήριων ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ ξεκινά από σήμερα Τετάρτη. Αναλυτικά: Ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη 18/9, η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και το Σάββατο από 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 μ.μ. και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων αγώνα θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα».

Σε… ρυθμούς Βόλου, αλλά με προβλήματα ο ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/9) με τον Βόλο.

Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε θεραπεία, ενώ ο Φελίπε Σόουζα απουσίασε λόγω ίωσης. Οι Νίκος Μαρινάκης και Αντίλ Ναμπί, δεν προπονήθηκαν λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί. Το πρόγραμμα της προπόνησης των «ομιλητών» περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα και αγωνιστικά παιχνίδια. Η επόμενη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 9 σήμερα το πρωί και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε απολογία ΑΕΚ, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος

Σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, κλήθηκαν από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Πανιώνιος. Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη, 19-09-2019 και ώρα 14:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/1938982 από 16/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Λαμία.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, γ’, και ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β/ ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/6-κθ’ από 16/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄, 2 περ. α΄, β’ και ε’, 3 περ. α’ και β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ/ ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΑΕΛ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/6-κθ’ από 16/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄, 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου