ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προβληματισμός αλλά και πίστη για βελτίωση στον Ολυμπιακό Βόλου

προβληματισμός-αλλά-και-πίστη-για-βελ-373044

Μπορεί να προβλημάτισε, αλλά δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να δουλέψουν ακόμη περισσότερο ενόψει και των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων η βαριά ήττα, με 3-0, από τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε το σύνηθες καλό του αμυντικό αγωνιστικό πρόσωπο, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχθηκε και τα τρία τέρματα του αγώνα και συγκεκριμένα από τους Παμλίδη (67’), Λέο (79’) και Πίτου Γκαρσία (92’). Μάλιστα, η ομάδα των Ιωαννίνων μετρά και χαμένο πέναλτι, στο 34’, με τον Μακρυωνίτη να αποκρούει το σουτ του Αποστολόπουλου. Ετσι, με την ολική… κατάρρευση, η ομάδα του Ολυμπιακού διέγραψε την καλύτερη εμφάνιση του πρώτου μέρους, όπου οι ερυθρόλευκοι έδειξαν καλά στοιχεία, σε συνέχεια των προηγούμενων φιλικών.

Σε δηλώσεις του, ο πολυθεσίτης, Φίλιππος Σκοπελίτης, τόνισε ότι είναι καλό που υπήρξε μια κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό σε αυτό το σημείο, καθώς η ομάδα πρέπει να σκεφτεί ορισμένα πράγματα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Σίγουρα η εικόνα μας θα πρέπει να μας προβληματίσει. Ειδικά αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε στις προπονήσεις και δύο μήνες τώρα δουλεύουμε σκληρά για να βγάλουμε κάτι καλό στο γήπεδο. Είπαμε μέσα στην εβδομάδα πως θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Αρη. Οντως σε εκείνο το ματς είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα από τον Αρη, όμως δεν έπρεπε να μείνουμε εκεί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και περιορίσαμε τον αντίπαλό μας.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, δεν βγήκαμε καν από τα αποδυτήρια. Πιστεύω, ότι είναι καλό για τον Ολυμπιακό που έγινε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο αυτή η εμφάνιση. Δεν είναι καλό να δέχεται η ομάδα τρία γκολ από οποιαδήποτε αντίπαλο. Είμαστε όλοι προβληματισμένοι, θα πρέπει να σκεφτούμε κάποια πράγματα και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας».

Με Αταλάντη στο Κύπελλο

Η ομάδα της Αταλάντης από την Φθιώτιδα, κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο Πατρών, σκοράροντας στο 82’, για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στη γ’ φάση του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι τους ερυθρόλευκους του Βόλου, ως γηπεδούχος.

Πρόκριση… με Νικολακάκη για Ασπρόπυργο

Ενας πρώην ερυθρόλευκος, ο Μανώλης Νικολακάκης έδωσε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ομάδα του Ασπρόπυργου, από την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενηθεί την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα του Ασπρόπυργου με το γκολ του Νικολακάκη, με σουτ μετά από την περιοχή απέκλεισε τον Π.Ο Ελασσόνα και συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο.

Η ενδεκάδα του Ασπρόπυργου: Γκίνης, Νικολακακης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζωνας, Νικολάου, Ζγκούρη (79′ Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (55′ Ζαχαρός), Πίντο, Γκατζολάρι (115′ Κόκκορης), Σρέτσκοβιτς (115′ Σταγάκης).

Παρουσίαση του νέου Ολυμπιακού

Στο κέντρο «Φίλια Γη» θα γίνει η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, του προπονητικού τιμ, αλλά και της ομάδας Κ17 και του προπονητικού της τιμ. Σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων τονίζεται:

«Εκδήλωση παρουσίασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και του προπονητικού staff που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, διοργανώνει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Κέντρο «Φίλια Γη», στον δρόμο για την Αλλη Μεριά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, ενώ θα παρουσιαστεί video από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Αγιο Γεώργιο Βελεστίνου και από τα νέα γραφεία της ομάδας μας.

Επίσης, θα παρουσιαστούν ο επιστημονικός συνεργάτης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 που θα συμμετάσχει στο ανάλογο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Τάσου Ιωακειμίδη.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα μας και να βοηθήσουμε όλοι ώστε να είναι απαρχή νέων μεγάλων επιτυχιών. Ολυμπιακός Βόλου… για πάντα. Γιορτάστε μαζί μας. Στην είσοδο θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 10 ευρώ».

Συνεχίζεται η προπώληση των διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία κάνει γνωστό πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Άρχισε και συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που ξαναβρίσκει την ποδοσφαιρική μας ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους αγώνες έδρας Κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP: 200 ΕΥΡΩ (σκεπαστή κερκίδα – ονομαστική θέση – πάρκιγκ στον προαύλιο χώρο)

ΑΠΛΑ: 90 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ: 50 ΕΥΡΩ (πέταλο)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ: 50 ΕΥΡΩ

Προεγγραφές γίνονται στα Γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38 1ος Όροφος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220 και ώρες 10-14.00 και 18.30 -20.30 εργάσιμες ημέρες.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα παραδοθούν στους κατόχους τους μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας μας.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεση τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα, τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου.

Αρχισε η Κ-17

Αρχισε την προετοιμασία της η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου, με τις οδηγίες του προπονητή Μαργαρίτη Καλαϊτζή και υπό την επίβλεψη του επιστημονικού συνεργάτη δρ. Ζήση Παπανικολάου, ενόψει του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League.

Οι προπονήσεις γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Γεωργίου Φερών και παίρνουν μέρος 18 ποδοσφαιριστές, ενώ άμεσα επίκειται και περαιτέρω ενίσχυση, έτσι ώστε η ομάδα να είναι αφενός ανταγωνιστική και αφετέρου να βοηθηθούν οι αθλητές στην αθλητική τους εξέλιξη.

Εισιτήρια διαρκείας και στο μπάσκετ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοινώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των αγώνων της περιόδου 2019 -2020, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Η ομάδα μας, αγωνιζόμενη στον 3ο Όμιλο, προσδοκά μια πορεία αντάξια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η στήριξη από τους φιλάθλους του Βόλου. Τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν σε κυκλοφορία και διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου, Λαχανά 38 (πλησίον Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου). Επίσης οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται και από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπή του Τμήματος και συγκεκριμένα τους Μυριτζή Αντώνιο τηλ. 6972032720, Γιαννίκο Σπυρίδωνα τηλ. 6945077397, Ρούμπο Νικόλαο τηλ. 6932371348. Τα εισιτήρια διατίθενται για όλους τους αγώνες στην ενιαία τιμή των 20 ευρώ και τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών εισέρχονται δωρεάν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου