ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκίνηση στο Αλκαζάρ και στο φιλικό ΑΕΛ – Βόλος 2004

συγκίνηση-στο-αλκαζάρ-και-στο-φιλικό-α-373076

Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ, το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλος 2004.

Δύο μήνες μετά το ατύχημα της, η Παναγιώτα Ακριβούλη απέδειξε τη δύναμη ψυχής που διαθέτει. Η νεαρή αθλήτρια της Λαρισινής ομάδας, μετά τα μέσα του Ιούλη και τον σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Βόλου, πάτησε ξανά το χορτάρι του Σταδίου Αλκαζάρ και έκανε την σέντρα της αναμέτρησης, κάνοντας όσους βρέθηκαν στο στάδιο να χειροκροτούν ακατάπαυστα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων της ομάδας του Βόλου.

Η προπονήτρια του Α.Σ. Βόλος 2004, Ελένη Κουσκούνη μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σημείωσε: «Ηταν πολύ συγκινητική στιγμή. Μείναμε όλοι μουδιασμένοι να κοιτάμε αυτό το κορίτσι, που αναρρώνει περισσότερο, μέρα με τη μέρα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα, αλλά προσδοκούμε στο καλύτερο».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βολιώτισσες επιβλήθηκαν με 4-2 της ομάδας της Λάρισας, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία αλλά και πυγμή, καθώς οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πρόλαβαν ωστόσο να σημειώσουν ένα τέρμα για το 2-1, πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η ολική ανατροπή ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τις Βολιώτισσες, που είχαν και πάλι κορίτσια, προερχόμενα από την Ακαδημία, στη βασική τους σύνθεση να πετυχαίνουν τρία τέρματα, ως αποτέλεσμα, «τόσο της κούρασης της ΑΕΛ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και του πολύ καλού προσώπου που εμφανίσαμε εμείς, με τις παίκτριες να είναι ιδιαίτερα δεμένες μεταξύ τους, αν και νωρίς ακόμη στην προετοιμασία. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από όσα βλέπω να κάνουν οι παίκτριές μου στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε η Κουσκούνη.

Διπλή ενίσχυση στον «άσο»

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» ανακοίνωσε η Βολιώτικη ομάδα, με τις Αγγέλα Φέγκερ και Χρύσα Τσιλίκα να αποτελούν τις νέες προσθήκες του ΑΣ Βόλος 2004, για τη θέση του τερματοφύλακα.

Η Φέγκερ, που αγωνιζόταν παλαιότερα με τις ερυθρόλευκες επέστρεψε από τη συμπολίτισσα ομάδα του Μαγνησιακού, ενώ η Τσιλίκα αγωνίστηκε ως βασική γκολκίπερ στις Ελπίδες Καρδίτσας, δευτεραθλήτρια ομάδα της Ελλάδας, επί χρόνια, ενώ βρέθηκε και σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων. Πρόκειται για σημαντική θωράκιση της θέσης του τερματοφύλακα από την ομάδα της Ελένης Κουσκούνη, που αν και νωρίς, δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου