ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

διοίκηση-πρωτοδικείου-στην-παε-ολυμπ-427266

Μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μοιράστηκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία γνωστοποιούσε ότι η ομάδα θα οδηγηθεί σε προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή είναι απόφαση του ΔΣ, αποκλείοντας ουσιαστικά την προσφυγή κάποιου τρίτου στο Πρωτοδικείο προς αυτόν τον σκοπό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Υστερα από την σύμφωνη γνώμη όλων των μετόχων αλλά και του ΔΣ αποφασίστηκε όπως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να οδηγηθεί σε προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου, ώστε να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις για την διάδοχη κατάσταση το συντομότερο δυνατόν. Το ποιοι θα συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες».

Εν τω μεταξύ μηνύματα για την σημερινή πολυαναμενόμενη απόφαση της ΕΠΟ έφυγαν με κάθε τρόπο από το Πανθεσσαλικό!

Το καλύτερο μήνυμα

«Αφήστε με να παίξω ποδόσφαιρο, είμαι αθώος» έλεγαν οι άσπρες μπλούζες που φορούσαν μικρά παιδιά που μπήκαν στο Πανθεσσαλικό στο ημίχρονο του αγώνα με την Ντίφερνταντζ. Αυτές οι μπλούζες προορίζονταν για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά δεν επιτράπηκε από την ΟΥΕΦΑ να τις φορέσουν. Το μήνυμα όμως εστάλη και με τους καλύτερους «ταχυδρόμους»!

Κάτω τα χέρια

Το πανό που σήκωσαν ψηλά στα χέρια τους στη διαμαρτυρία της Αθήνας oι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, «κοσμούσε» χθες και το Πανθεσσαλικό. «Γερουλάνο, Νικητιάδη, Μπιτσαξή κάτω τα χέρια από τον Βόλο», ανέφερε το πανό. Αρκετά γαλλικά ακούστηκαν από την κερκίδα και για τον Αλέξη Κούγια…

Νωρίς

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ζέσταμα πριν τις οκτώ! Βγήκαν νωρίς στο γήπεδο και χάρηκαν κάθε στιγμή της ατμόσφαιρας του Πανθεσσαλικού. Αλλωστε κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το δουν στην έδρα τους.

85 ευρώ την εβδομάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αμοιβή των παικτών της ομάδας του Λουξεμβούργου, όπως σχολιάστηκε χθες από το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. 10 ευρώ για κάθε προπόνηση και 75 για κάθε αγώνα. Δηλαδή σύνολο 85 ευρώ για την εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση!

Λάθος

Πάντως στο Novasport πρέπει μάλλον να μάθουν καλύτερα τα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του προπονητή της ομάδας, που δεν είναι φυσικά Γκαρσία, όπως αναγράφηκε αρχικά στο καρτελάκι.

Δεν τις εμπόδισε

Με την… «κοιλιά στο στόμα» πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του άντρα της η γυναίκα του Ελντιν Γιακούποβιτς. Μέσα στο Σεπτέμβριο θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί και συγκεκριμένα την κορούλα τους. Στον όγδοο όμως μήνα βρίσκεται και η καλαθοσφαιρίστρια του Ολυμπιακού Βόλου, Χριστίνα Λυμπερίδου που επίσης βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν τις εμπόδισε να δώσουν το παρών.

Αλλαγές

Η γυναίκα του Γιακούποβιτς ήταν στην κερκίδα, αλλά ο άντρας της δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα. Για πρώτη φορά φέτος την εστία υπερασπίστηκε ο Ρόκα. Επίσης ντεμπούτο την φετινή αγωνιστική περίοδο στο βασικό σχήμα έκανε ο Ζαραδούκας, ενώ πρώτη φορά δεν ξεκίνησε ο Μπρέσκα.

Ανεβαίνει συνεχώς

Ο Σκέμπρι αγώνα με τον αγώνα δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς. Πραγματικά εντυπωσιακός ορισμένες στιγμές ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ξέρει να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του και το χαμηλό κέντρο βάρους του και δύσκολα του παίρνει ο αντίπαλος την μπάλα.

«Είναι στημένο»

Μετά το 3-0 η κερκίδα με ειρωνεία έστειλε ακόμα ένα μήνυμα! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου άρχισαν να φωνάζουν: «Είναι στημένο»!

Επίθεση σε δημοσιογράφους

Επίθεση στα μπουθ από μερίδα οπαδών έγινε προς το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου τα έβαλαν με τον Λαρισαίο δημοσιογράφο, Βαγγέλη Μητρούσια. Χρειάστηκε μάλιστα να βρεθεί εκεί ο Κ. Θεοδώρου και να ανέβει από τον πάγκο στην κερκίδα όπου βρίσκονται τα δημοσιογραφικά ο Τάκης Γιαννόπουλος για να επέμβει και να σταματήσουν οι συμπλοκές, καθώς και η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου. Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Μηχανοκίνητη πορεία

Ξεσήκωσαν την παραλία και τους κεντρικούς δρόμους του Βόλου οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου με μηχανοκίνητη πορεία που έκαναν λίγο πριν τις 12 το βράδυ. Τα μηχανάκια προηγούνταν των αυτοκινήτων που κόρναραν όλοι μαζί διαρκώς. Γιόρταζαν και διαμαρτύρονταν ταυτόχρονα!

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια που ανακοινώθηκαν ήταν 4.262 αλλά ο κόσμος άγγιξε τους 8.000 στο Πανθεσσαλικό. Υπήρχε άλλωστε η ελεύθερη είσοδος για παιδιά και γυναίκες.

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου