ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και ο Μάρκος Ντούνης στον Ολυμπιακό Βόλου, που ηττήθηκε στα Γιάννενα

και-ο-μάρκος-ντούνης-στον-ολυμπιακό-βό-375229

Ο Μάρκος Ντούνης είναι η τελευταία μεταγραφική προσθήκη για τον Ολυμπιακό Βόλου που κλείνει το ρόστερ του ενόψει Φούτμπολ Λιγκ με έναν ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ντούνης αγωνίζεται τόσο ως φορ, όσο και ως ακραίος επιθετικός και πέρυσι έκανε «γεμάτη» χρονιά στον Ηρακλή, καταγράφοντας 26 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, σημειώνοντας και δύο τέρματα, ενώ ακόμη έπαιξε στον Πανιώνιο, την ΑΕΚ και τον Αρη.

Ο 27χρονος επιθετικός θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων», καθώς πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του 54 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 85 συμμετοχές στη Φούτμπολ και 27 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.

Με τον Ντούνη το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελούν οι τερματοφύλακες Ηλίας Μακρυωνίτης, Νίκος Γιδόπουλος, Γιάννης Ζάχος, οι αμυντικοί: Θωμάς Γραικός, Γιάννης Πριόνας, Νίκος Μπουτζίκος, Νίκος Μπαρούτας, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Δημήτρης Βοσνακίδης, Μανώλης Φαζός, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, οι μέσοι: Παύλος Λάσκαρης, Αντώνης Τσιάρας, Ίμπαν Ράντι, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Ρόκας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Ντούγκλας Τζέφερσον, Στέλιος Πόζογλου, Χρήστος Καρακώστας, Αντερσόνιο Ενγκομπά και οι επιθετικοί: Θανάσης Καναβός, Τάσος Μαρούδας, Θάνος Δεινόπαπας, Γκοτιέ Κλεμέντε, Μανώλης Πάσχος και Μάρκος Ντούνης…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα χθες την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη και στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη, ολοκληρώνει η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τις μεταγραφικές της κινήσεις. Ο 27χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 9/5/1992) αποτελεί από σήμερα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και από το 2011 μέχρι και πέρυσι είχε «γεμάτες» χρονιές στα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.

Επαιξε τρεις χρονιές στον Πανιώνιο στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία (2011-2014), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Την χρονιά 2014-15 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Football League στη Super League, έχοντας ενεργή συμμετοχή στην πορεία της ομάδας.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης, με τον οποίο πανηγύρισε δύο ανόδους. Αρχικά την περίοδο 2015-16 έκανε εξαιρετική χρονιά, καθώς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε σε 27 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική, πετυχαίνοντας και 12 τέρματα, βοηθώντας σημαντικά τον Άρη να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έπαιξε άλλα δύο χρόνια στον Άρη, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League την περίοδο 2017-18.

Πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή, έχοντας 26 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα της Football League.

Με την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη ολοκληρώνονται οι κινήσεις για την ομάδα μας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει ένα πλήρες ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και στις τρεις γραμμές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μάρκο στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Φιλική ήττα 3-0 στα Γιάννενα

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο 7ο φετινό του φιλικό παιχνίδι χάνοντας στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ παρ’ ότι μέχρι το 66’ κρατούσε το μηδέν ενώ στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έκαναν αρκετές αλλαγές.

Χωρίς τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Δεινόπαπας, Κουτσιανικούλης, Ντούνης) που θα δώσουν άλλη δύναμη μεσοεπιθετικά ο Θωμάς Γράφας παρέταξε την ερυθρόλευκη ομάδα του με τερματοφύλακα των Μακρυωνίτη, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Γραικός, Βοσνακίδης, Φαζός και Μπουτζίκος. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι Τσιάρας και Λάσκαρης μεσοεπιθετικά και πλάγια αγωνίστηκαν οι Ράντι αριστερά, Τζέφερσον δεξιά, ενώ ο Σκοπελίτης είχε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τσίτα που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεχτήκαν και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και τα σημείωσαν οι Παμλίδης στο 67’, ο Λέο στο 79’ και ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας χτύπημα κόρνερ στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο 92’. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 35’ έχασε πέναλτι με τον Αποστολόπουλο, με τον Μακρυωνίτη να αποκρούει.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιανίκογλου (46’ Χουτεσιώτης), Σκόνδρας (75’ Οικονομόπουλος), Ζιούλης (61’ Πίτου Γκαρσία), Αποστολόπουλος (75’ Ξύδας), Μπουκουβάλας (75’ Παντελάκης), Σιόντης (75’ Γώγος), Κάστρο (75’ Νάουμετς), Νικολιάς (75’ Ράντοβατς), Καρτάλης (75’ Γροσδάνης), Κρίζμαν (75’ Λέο), Παμλίδης (75’ Πήλιος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (65’ Γιδόπουλος), Γραικός (80’ Πριόνας), Μπουτζίκος, Βοσνακίδης (69’ Κόλα), Φαζός, Τσιάρας (54’ Στεφάνοβιτς), Λάσκαρης (83’ K.Φουτσίνι), Σκοπελίτης (80’ Κλεμέντε), Τσίτας (83’ Μπακουλάτι), Τζέφερσον (51’ Ρόκας), Ράντι (65’ Πόζογλου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου