Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο ΝΠΣ Βόλος έτοιμος στην… πρόκληση

ο-νπσ-βόλος-έτοιμος-στην-πρόκληση-375242

Ετοιμος για την πρόκληση… και με στόχο τη διατήρηση του αήττητου… είναι ο ΝΠΣ Βόλος που απόψε στις 21.30 «δοκιμάζεται» στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον ευρωπαίο Ολυμπιακό Πειραιά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πριν τη διακοπή είχε δυο νίκες σε δυο αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα γνωρίζοντας βέβαια ότι απόψε το βράδυ έχει ένα ματς με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Η τρίτη αποστολή του ΝΠΣ Βόλος είναι δύσκολη, αλλά τα πρώτα δείγματα δίνουν ελπίδες για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα …

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα και για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Αργεντινός Χοακίμ Τόρρες, ενώ δεν είναι στις επιλογές ο άλλος νεοαποκτηθέντας Ισπανός αμυντικός Τσίκα Βιγιάρες κι εκτός έμειναν και οι Μπασόγκ, Ντεντάκης.

Ο Χουάν Φεράντο έτσι δεν αποκλείεται να έχει το ίδιο σχήμα του αγώνα με τον Αρη εκτός αν θελήσει να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα ανασταλτικά.

Συνολικά δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για την αποψινή αναμέτρηση (14/9-21.45) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φερράρι, Δημόπουλος, Διαμαντής, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Ζοάο, Μυστακίδης, Γέντρισεκ, Μαξ, Τσαούσης, Μήτογλου, Ηλιόπουλος, Ατιάτ, Τόρρες, Μάντζης και Μελίσσας.

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Χουάν Φεράντο έχει χρησιμοποιήσει 18 παίκτες και οι πέντε από αυτούς έχουν παίξει 180 λεπτά (Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Ζοάο),ενώ δυο συμμετοχές έχουν και οι Μαξ, Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Γέντρισεκ και μια συμμετοχή οι Ντεντάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ατιγιάτ, Μπασόνγκ και ο Αργεντινός Σαρμιέντο που έπαιξε 8 λεπτά και ήδη είναι παρελθόν…

Στο μεταξύ με χθεσινές του δηλώσεις -μέσω της Nova- ο προπονητής του ΟΣΦΠ Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Βόλο και ο Πορτογάλος δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο… γκέλας των Πειραιωτών κόντρα στην βολιώτικη ομάδα αν και παραμονεύει η μεγάλη αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Φάληρο, που μπορεί να… παρασύρει τους παίκτες του. «Κάθε ματς πρωταθλήματος είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα ο στόχος μας και ξαναλέω πως όποιος δεν είναι έτοιμος στο ματς με τον Βόλο δεν θα μπορεί να είναι έτοιμος στο ματς με την Τότεναμ», είπε με νόημα ο 49χρονος τεχνικός και… προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Φωτιάδης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

H δράση επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα 1 μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών Ομάδων, με την 3η αγωνιστική να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (14-15/9) και η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε την τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς και στο Ολυμπιακός Π. – ΝΠΣ Βόλος όρισε τον Φώτιο Φωτιάδη του Συνδέσμου Καστοριάς.

Ο Φωτιάδης έχει σφυρίζει ένα ματς του ΝΠΣ Βόλος στη Γ΄Εθνική (29/10/17: Νίκη Βόλου – Βόλος ΝΠΣ 1-0) και την προηγούμενη σεζόν διηύθυνε 11 αγώνες της Σούπερ Λιγκ και έναν στον Βόλο για το Κύπελλο (Νίκη – Ξάνθη 1-0). Πέρσι σφύριξε και ματς του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 5-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σήμερα Σάββατο (14/9)

19:00 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

19:15 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

21:30 Ολυμπιακός Π. – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Κυριακή (15/9)

19:00 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

19:15 ΑΕΚ – Λαμία

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

19:15 Πανιώνιος – ΑΕΛ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

21:30 Αρης – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Στην 4η αγωνιστική ο ΝΠΣ Βόλος θα παίζει Σάββατο (21/9) στο Πανθεσσαλικό (17:15) με τον ΟΦΗ, ενώ νωρίς και Κυριακή είναι τα δυο ματς στην 5η (29/9-17:00) θα παίξει στην Ξάνθη και στην 6η αγωνιστική (6/10-15:00) είναι το ματς ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου