ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητές του Μ.Γ.Σ. «360ο» σε διεθνείς αγώνες

αθλητές-του-μ-γ-σ-360ο-σε-διεθνείς-αγώνε-375252

Σε διεθνείς αγώνες ζίου ζίτσου θα μετάσχουν οι νεαροί Βολιώτες αθλητές Δημήτριος Μιχαήλ και Αθανάσιος Κονταράτος του 360ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ JU JITSU που σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

«Με μεγάλη μας τιμή αθλητές και ο προπονητής του Συλλόγου μεταβαίνουν στο Βουκουρέστι για το Παγκόσμιο Κύπελλο -14 ετών και Βαλκανικό Πρωτάθλημα -12 ετών με τα χρώματα της εθνικής ομάδας ζίου ζίτσου. Οι αθλητές του συλλόγου μας τον περασμένο Ιανουάριο κατάφεραν νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας 2η θέση ο Δημήτριος Μιχαήλ που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο και 1η θέση ο Αθανάσιος Κονταράτος που αγωνίζεται στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κερδίζοντας έτσι επάξια από μια θέση στην Εθνική Ομάδα. Μετά από πλήρη και σκληρή προετοιμασία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή οι αθλητές μας είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές θέσεις και να παλέψουν για μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Είναι τεράστια τιμή για την πόλη μας, αθλητές να συμμετέχουν σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις διαφημίζοντας ταυτόχρονα το αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα που καλλιεργείται στην περιοχή μας και δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στην σχολή μας προετοιμάζοντας έτσι τους τωρινούς αλλά και μελλοντικούς πρωταθλητές.

Η πρόεδρος Μουζά Ζωή και το διοικητικό συμβούλιο εύχονται στον προπονητή της σχολής Γιοβάνη Συμεών και στους αθλητές καλό ταξίδι και καλή επιτυχία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου