ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση … και μήνυμα

πρόκριση-και-μήνυμα-427453

Με τον κόσμο να δίνει ένα ακόμη μήνυμα και για την αναμενόμενη απόφαση από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων (ΔΕΕ) της ΕΠΟ αλλά και με την πίστη να ανατραπεί η αρχική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός σήμερα παίζει για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League με την Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο.

Στον βραδινό ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιφερντάνζ εκτός του ότι αναμένεται η πρόκριση ο κόσμος θέλει να μετατρέψει την ευρωπαϊκή ρεβάνς σε συλλαλητήριο ενάντια στα όσα μεθοδεύτηκαν και μεθοδεύονται κατά της ερυθρόλευκης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός που ήδη έδωσε τη δική του απάντηση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και συγκεκριμένα μέσα στο γήπεδο κερδίζοντας την περασμένη Πέμπτη (και γνωρίζοντας την εις βάρος του απόφαση) 0-3 στο Λουξεμβούργο την Ντίφερντάνζ, θέλει σήμερα να σφραγίσει την πρόκριση δίνοντας κι άλλους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά κι ακόμη μια απάντηση …με γεμάτο το Πανθεσσαλικό Στάδιο ….

«Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε μία γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και το ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, που καλεί τους οπαδούς να δώσουν βροντερό παρών και μάλιστα τονίζεται πως υπάρχει «…Γενική είσοδος 10 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για γυναίκες και παιδιά έως 10 ετών …για να έχουν όλοι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – NTΙΦΕΡΝΤΑΝΖ, που θα διεξαχθεί, στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos ενω σήμερα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 16:00 για την προπώληση των εισιτηρίων.

Γκραθία: «Να μην επαναπαυτούμε»

Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ντιφερντάνζ ο Χάβι Γκραθία, με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός, αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με την Ντιφερντάνζ, στο μέλλον της ομάδας, στην προετοιμασία, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν το «παρών» στο «Πανθεσσαλικό».

«Έχουμε πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μέχρι όμως να τελειώσει ο αυριανός αγώνας δεν έχει τελειώσει τίποτα και αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά, καθώς ξέρουμε ότι ένας αντίπαλος στην Ευρώπη δεν είναι ποτέ ένας μικρός αντίπαλος», είπε αρχικά ο Γκραθία και συνέχισε λέγοντας:

«Έχω δει τις δυνατότητες που έχουμε για να παίξουν παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής και είμαι σίγουρος ότι και με νέα πρόσωπα η ομάδα θα είναι το ίδιο δυνατή, αλλά όπως πάντα πριν από κάθε παιχνίδι δεν λέω ποτέ την εντεκάδα, καθώς θέλω πρώτα να την ξέρουν οι παίκτες».

Για τις εξελίξεις όσον αφορά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου:«Την πίστη μου στην ομάδα την είχα από την πρώτη μέρα και συνεχίζω να την έχω. Κάθε μέρα που περνάει ταυτίζομαι περισσότερο και με την διοίκηση και με τους φιλάθλους της ομάδας, ούτε βλέπω, ούτε διαβάζω τι λένε, έχω την δική μου γνώμη. Γι΄ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να έχουμε καλή παρουσία στην Ευρώπη και προετοιμαζόμαστε για την Super League».

Αν επαναπαύεται από το 3-0 του πρώτου αγώνα:«Το αποτέλεσμα μας δίνει αέρα και άνεση, την οποία δεν είχαμε σε άλλα παιχνίδια, αν όμως παίξουμε βασισμένοι στο 0-3, θα κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Πρέπει να μπούμε δυνατά, να το δουλέψουμε πολύ καλά από το πρώτο λεπτό για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε και να είμαστε στα play offs».

Για την προετοιμασία είπε:«Η προετοιμασία από την αρχή είναι πολύ διαφορετική, μέχρι σήμερα έχουμε ξεπεράσει την χρονική περίοδο που κάνει μια ομάδα την προετοιμασία της, αλλά πάμε να δούμε αν μπορούμε να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας. Έχουμε μια εβδομάδα για το επόμενο παιχνίδι και θα ήθελα να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι, φυσικά πρέπει πρώτα να περάσουμε, να δούμε πότε είναι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας».

Για το αν είναι κουρασμένη η ομάδα:«Η προηγούμενη και αυτή η εβδομάδα δεν είναι από τις πιο εύκολες και πάντα παροτρύνω τους παίκτες μου να είναι αφοσιωμένοι στην προπόνηση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για τον τρόπο που προσπαθούν και αγωνίζονται».

Τέλος, ο Γκραθία έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Βόλου:«Πρώτα από όλα θα θέλω να ευχαριστώ στους οπαδούς, γιατί όπου πάμε μας ακολουθούν, γιατί μας περιμένουν να μας υποδεχτούν στο αεροδρόμιο στις 5 το πρωί και θα ήθελα πάλι να τους ευχαριστήσω και να τους προσκαλέσω να έρθουν στο παιχνίδι με την Ντιφερντάνζ , γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Η αποστολή

Οι Χαβιέ Ουμπίντες και Ξαβιέ Τομάς θα απουσιάσουν από τη σημερινή ρεβάνς με τη Ντιφερντάνζ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την γ΄ φάση του Europa League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε στο πρώτο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο, εξαιτίας του τραυματισμού του (θλάση στον τετρακέφαλο), έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Ωστόσο, ο Χάβι Γκράθια δεν ρισκάρει τη συμμετοχή του με τη Ντιφερντάνζ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μιας και ο «Ούμπι» θεωρείται ανέτοιμος.

Από την άλλη, ο Ξαβιέ Τομάς έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Θέση στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρουν οι Σανκαρέ και Ντολεζάι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Χαβιέρ Γράθια ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Ντιφερντάνζ που απαρτίζεται από τους εξής: Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ρόκκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Αλβαρεζ, Νταρμπιόν, Μπρέσκα, Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν, Ρόκα, Σολάκης, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Ακόστα, Κάσκιο και Ανδρίκος.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου