Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με Τόρρες στο Καραϊσκάκη

με-τόρρες-στο-καραϊσκάκη-376623

Μια μέρα έμεινε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 και ο ΝΠΣ Βόλος είναι σε ετοιμότητα για το αυριανό ματς στον Πειραιά με τον ευρωπαίο Ολυμπιακό έχοντας στόχο τη διατήρηση του αήττητου…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα με τον προπονητή Χουάν Φεράντο να έχει περισσότερες λύσεις για όλες τις θέσεις στην ενδεκάδα καθώς μετά από μια προπόνηση η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πριν τη διακοπή είχε δυο νίκες σε δυο αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα γνωρίζοντας βέβαια ότι μπροστά της έχει ένα ματς με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αύριο (14/9, 21.30) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Οι περισσότερες λύσεις είναι στα υπέρ της βολιώτικης ομάδας καθώς μετά τη διακοπή και σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Αρη ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Χοακίν Τόρρες, αλλά όχι και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Σέρτζιο Τσίκα Βιγιάρες. Εκτός θα είναι και ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού είχε μείνει εκτός αποστολής και στο ματς με τον Αρη.

Συγκεκριμένα, δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Φερράρι, Τσαούσης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μαξ, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ηλιόπουλος, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μυστακίδης, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ, Μάντζης.

Φωτιάδης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

H δράση επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα 1 μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών Ομάδων, με την 3η αγωνιστική να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (14-15/9) και η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε την τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς και στο Ολυμπιακός Π. – ΝΠΣ Βόλος όρισε τον Φώτιο Φωτιάδη του Συνδέσμου Καστοριάς.

Ο Φωτιάδης έχει σφυρίζει ένα ματς του ΝΠΣ Βόλος στη Γ΄Εθνική (29/10/17: Νίκη Βόλου – Βόλος ΝΠΣ 1-0) και την προηγούμενη σεζόν διηύθυνε 11 αγώνες της Σούπερ Λιγκ και έναν στον Βόλο για το Κύπελλο (Νίκη – Ξάνθη 1-0). Πέρσι σφύριξε και ματς του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 5-0.

Στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ η ΚΕΔ όρισε τον Γιώργο Τζοβάρα του Συνδέσμου Φθιώτιδας, στο «Κλ. Βικελίδης» για το ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), ενώ στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Λαμία ο Ευάγγελος Μανούχος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί διαιτητών:

Σάββατο (14/9)

19:00 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

19:15 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

21:30 Ολυμπιακός Π. – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Κυριακή (15/9)

19:00 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Φίλος (Βοιωτίας)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας)

19:15 ΑΕΚ – Λαμία

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

19:15 Πανιώνιος – ΑΕΛ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Αϊναλής (Μακεδονίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

21:30 Αρης – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Εγγραφές στην ακαδημία

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΝΠΣ Βόλος. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο Βόλος παίζει μπάλα. Ελα τώρα κι εσύ στην ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ. Κάνε την εγγραφή σου τώρα και έλα στους καλύτερους. Ελα στους πρώτους. Τηλ. επικοινωνίας Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημίας (6936578196), Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765), Χατζηφωτίου Εφη έφορος ακαδημίας (6974876270)».

Συμβούλιο για τους αγωνιστικούς χώρους

Διοικητικό συμβούλιο και έκτακτη γενική συνέλευση για σήμερα συγκάλεσε η Λίγκα. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα των αγωνιστικών χώρων στα γήπεδα όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όπως και ο ορισμός των αγώνων της 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου