ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυναμική η παρουσία του Βόλου

δυναμική-η-παρουσία-του-βόλου-427477

Στην μεγαλύτερη κάθοδο βολιωτών στην Αθήνα και όχι για ποδοσφαιρικό αγώνα πάνω από 100ο άτομα με πούλμαν που διέθεσε δωρεάν το ΚΤΕΛ αλλά και με ΙΧ βρέθηκαν στο Πάρκο Γουδή διαδηλώνοντας υπέρ της ανατροπής της απόφασης.

Πάντως οι βολιώτες παρ’ ότι δεν προκάλεσαν έγιναν μάρτυρες σε επεισόδια που έγιναν στο σημείο που ήταν σταθμευμένα τα λεωφορεία που μετέφεραν του οπαδούς του Ολυμπιακού .

Οι Βoλιώτες φίλαθλοι που βρίσκονταν στον χώρο στο Πάρκο Γουδή, στου Ζωγράφου, σε απόσταση από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εκδικάζονταν η έφεση για την απόφαση υποβιβασμού της ομάδας τους δεχθήκανε επίθεση!

Άτομα που λέχθηκε ότι είναι Παναθηναϊκοί επέβαιναν σε μηχανάκια επιτέθηκαν στους Βολιώτες που βρίσκονταν εκεί και πέταξαν πέτρες που κάποιους τους χτύπησαν με αποτέλεσμα να μεταφερθούν για τις πρώτες βοήθειες.

Η αντίδραση, ωστόσο, της Αστυνομίας ήταν άμεση και κατάφερε να συλλάβει τέσσερα άτομα και να τα οδηγήσει στο αυτόφωρο.

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί του Βόλου που βρίσκονταν από το πρωί έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εκδικάζεται η έφεση για την απόφαση υποβιβασμού της ομάδας τους, συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα δικαίωσης αλλά και συνθήματα κατά του Νικόλα Πατέρα, αλλά και του Αλέξη Κούγια.

Ο κόσμος χθες βράδυ επιστρέφοντας στο Βόλο διπλασιάσθηκε στο Δημαρχείο …και εστάλη ένα ακόμη μήνυμα διαμαρτυρίας

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου