ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απρόοπτο με Λούκας Γκαρσία

απρόοπτο-με-λούκας-γκαρσία-377875

Εκτός προπόνησης έμεινε χθες ο Αργεντινός μέσος της Νίκης Βόλου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε ρυθμούς προπονήσεων συνεχίζει η Νίκη Βόλου θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι κυανόλευκοι έδωσαν ραντεβού χθες το πρωί για προπόνηση, ωστόσο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο έμπειρος μέσος Λούκας Γκαρσία, ο οποίος λόγω ψύξης δεν μπόρεσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Φυσικά και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και η επιστροφή του αναμένεται άμεσα ίσως και από σήμερα.

Αντίθετα κανονικά το «παρών» στο πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής έδωσαν οι Καμπαγέρο και Βοσνιάδης, που μπορεί να προφυλάχθηκαν και από το τελευταίο φιλικό, ωστόσο με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι πανέτοιμοι, όπως ισχυρίζονται οι κυανόλευκοι.

Μετά την επιστροφή τους από την Πορταριά οι παίκτες του Ισαάκ Χοβέ έχουν δώσει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια, αρχικά κερδίζοντας τον Μαγνησιακό και εν συνεχεία κερδίζοντας και τον Θησέα Αγριάς με 3-0 και 2-0 αντίστοιχα, και μεθαύριο Σάββατο έχουν μπροστά τους το πιο δυνατό τεστ μέχρι σήμερα, στο οποίο και θα φιλοξενήσουν πιθανότατα στο γήπεδο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα η αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, έδρα των Λαρισαίων που προετοιμάζονται με τη σειρά τους για τη σέντρα στη Super League, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Σημαντική μεταγραφή για Θεσπρωτό

Σε συμφωνία με τον 31χρονο (1988) δεξιό μπακ Σαντιάγκο Χερνάν Βιγιαφάνε ήρθε ο Θεσπρωτός, που θα είναι και ο αντίπαλος της Νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικός χαφ, υπέγραψε στον Θεσπρωτό και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Ηγουμενίτσα για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Πίσω του έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους παρουσία στη Ρουχ Χορζόφ την περίοδο 2017-18. Αναλυτικά οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί στο παρελθόν: Μπόκα Τζούνιορς (Αργ.), Ρεάλ Μαδρίτης Β (Ισπ.), Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια (Αργ.), Μίντιλαντ (Δαν.), Λίνγκμπι(Δαν.), Άλιμος (2014), Πανθρακικός (2015), ΟΦΗ (2016), Κολόν Σάντα Φε (Αργ.), Σπλιτ (Κροατ.), Μοντάνα (Βουλ.), Ρουχ Χορζόφ (Πολ.)

Διαρκείας για όλους… από τη Νίκη

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ γίνεται γνωστό πως οι τιμές των διαρκείας ξεκινούν από τα 50 ευρώ (Blue) για τους οργανωμένους, τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές, 100 ευρώ (Basic), 120 ευρώ τα (Family – οικογενειακό πακέτο), 200 ευρώ τα Gold και 500 ευρώ τα VIP, με το γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί τη φετινή περίοδο να είναι αυτό της Νεάπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας εξασφαλίζετε τη θέση σας για τους 13 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στη Football League, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και για όλα τα φιλικά παιχνίδια της Νίκης, ως γηπεδούχος ομάδα.

Οι κατηγορίες των εισιτήριων:

Basic: 100 €

Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους.

Blue: 50 €

Αφορά στα μέλη των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας, τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των συγκεκριμένων καρτών διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας μας, με την επίδειξη των απαραιτήτων εγγράφων:

Ανεργοι: Απαραίτητα δικαιολογητικά: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Φοιτητές: Απαραίτητα δικαιολογητικά: Φοιτητική ταυτότητα σε ισχύ ή βεβαίωση σπουδών με την ταυτότητά τους.

Gold: 200 €

VIP: 500 €

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των δύο παραπάνω κατηγοριών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου της Νεάπολης και να απολαμβάνουν προνόμια κι υπηρεσίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΠΑΕ.

Family: 120 €

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέτει ως βασικό της στόχο την επιστροφή των οικογενειών στο γήπεδο και τη δημιουργία νέας γενιάς φιλάθλων. Επίλεξε τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου κι εκμεταλλεύσου το οικογενειακό εκπτωτικό πακέτο. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει γονείς και παιδιά της οικογένειας, ανεξάρτητα με τον αριθμό των μελών της. Να σημειωθεί πως η έκπτωση αυτή ισχύει για κάθε παιδί-έφηβο έως 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες, ύστερα από περίπου μία πενταετία, κι έχει ανάγκη να είσαι κι εσύ δίπλα της, προκειμένου, όλοι μαζί, να φέρουμε την ομάδα που αγαπάμε, εκεί που της αρμόζει, στην «αφρόκρεμα» του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι.

Πληροφορίες: Οι αιτήσεις για την αγορά καρτών διαρκείας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Οι αιτήσεις για την απόκτηση των εισιτηρίων γίνονται στα γραφεία της ομάδας μας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Καθημερινά, εκτός Σ/Κ, από τις 9π.μ., μέχρι τις 3μ.μ.).

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή χρονιά, τα εισιτήρια διαρκείας, θα εκδίδονται, κατά βάση, σε ηλεκτρονική μορφή. Για την έκδοσή τους, θα είναι απαραίτητη η παραχώρηση του ονοματεπώνυμου και του ΑΜΚΑ του εκάστοτε φιλάθλου. Όσοι από εσάς γίνετε κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά, θα έχετε τη δυνατότητα αποθήκευσης του εισιτηρίου σας στο κινητό σας τηλέφωνο, μόνο με την παραχώρηση του προσωπικού σας e-mail. Φυσικά, θα μπορέσετε να το έχετε και σε έντυπη μορφή, αν το επιθυμείτε, ύστερα από σχετικό σας αίτημα στα γραφεία της ομάδας μας. Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων θα δοθούν, μέσω άλλης ανακοίνωσης, στο άμεσο μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου