ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει για Κέκελη

την-πέμπτη-ξεκαθαρίζει-για-κέκελη-427640

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Σπύρου Κέκελη. Η νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική μπάσκετ, Νίκη Βόλου, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο πλέι μέηκερ ώστε να κλείσει το ρόστερ της, ωστόσο στην πρώτη συζήτηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψε διαφορά στο οικονομικό.

Μέχρι στιγμής πάντως στην κυανόλευκη ομάδα δεν έχουν κλείσει το θέμα του. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης θα συζητηθεί από τα μέλη του Ερασιτέχνη και την διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, αν μπορεί ο σύλλογος να ανεβάσει την προσφορά του προς τον παίκτη. Θα αποφασιστεί δηλαδή αν μπορεί να ανέβει η Νίκη στα χρήματα για να πλησιάσει στις απαιτήσεις του. Η νέα πρόταση θα κατατεθεί την Πέμπτη και θα ξεκαθαρίσει ο παίκτης αν κι αυτός μπορεί από την πλευρά του να κάνει μια μικρή υποχώρηση για να επέλθει η συμφωνία.

Ο Κέκελης βέβαια κοιτάει παράλληλα και για ψηλότερα. Η εμπειρία του άλλωστε από την Α1 τον κάνει να αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδων και από τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Το θέμα για τον ίδιο είναι από το που θα του γίνει η καλύτερη οικονομική πρόταση. Και ας μην γελιόμαστε… Ετσι όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ, παίκτες που δεν μπορούν να αποκτηθούν ως μεγάλα ονόματα στις δύο πρώτες κατηγορίες, ψάχνουν να βρουν ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής που μπορούν να πάρουν περισσότερα χρήματα, καθώς εκεί θα ενταχθούν για να κάνουν τη διαφορά.

Γενικότερα πάντως οι ομάδες της Β’ Εθνικής δεν κινούνται μεταγραφικά. Η Νίκη έχει κάνει τις πρώτες της μεταγραφές και αναζητά πλέι μέηκερ για να κλείσει το έμψυχο δυναμικό της, ενώ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ζαφειρούδη επιτυχία για τους κυανόλευκους είναι ότι κράτησαν όλους τους παίκτες του περσινού δυναμικού. «Κάποιες ομάδες δεν έχουν καν παίκτες να αγωνιστούν. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Για εμάς επιτυχία είναι ότι ανανεώσαμε με όλους τους καλαθοσφαιριστές του περσινού δυναμικού. Εμείς είμαστε σχεδόν έτοιμοι σαν ομάδα. Δηλαδή και αύριο να είχαμε αγώνα θα μπορούσαμε να παίξουμε. Υπάρχει το ρόστερ από πέρυσι και μας μένει ακόμα μια κίνηση. Παράλληλα κοιτάμε και δεξιά και αριστερά να δούμε τι γίνεται με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας», δήλωσε ο κυανόλευκος τεχνικός.

Η Νίκη αν δεν τελειώσει θετικά η υπόθεση του Κέκελη, που παρουσιάζει ομολογουμένως μεγάλο βαθμό δυσκολίας, θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την θέση του «άσσου» που την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα αναγκάζεται να ψάξει για πλέι μέηκερ από την στιγμή που ο Γρηγόρης Μυστηλιάδης παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Να θυμίσουμε ότι είχε ανακοινωθεί αρχικά ο Γεωργίου, αλλά η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου