ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάθε μέρα… έχει αγώνα !

κάθε-μέρα-έχει-αγώνα-427675

Κάθε μέρα πλέον έχει κι έναν αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου με την αγωνία του κόσμου να είναι στο κατακόρυφο το κρίσιμο διήμερο με τη σύσκεψη σήμερα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη συζήτηση της έφεσης αύριο ταυτόχρονα με τη μεγάλη κάθοδο των Βολιωτών στην Αθήνα και με την ελπίδα να αλλάξει από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων (ΔΕΕ) της ΕΠΟ η αρχική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάζεται στην Football League.

Ο αγώνας των φιλάθλων ξεκινά στις 8 το πρωί σήμερα με συγκέντρωση στο Δημαρχείο ενώ αύριο πολύ πιο πρωί στις 5 τα ξημερώματα τα μηνύματα λένε πως χιλιάδες Βολιώτες θα ξεκινήσουν από το Δημαρχείο για την Αθήνα.

Από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων (ΔΕΕ) της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη στις 11 πμ εξαρτώνται πλέον τα πάντα όσον αφορά το κομμάτι της αθλητικής δικαιοσύνης, ενώ την Πέμπτη είναι ο ευρωπαϊκός αγώνας του Ολυμπιακού με την Ντιφερντάνζ στο Βόλο και την Παρασκευή επίσης είναι η κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ενώ παράλληλα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, την αναμένει και η UEFA προκειμένου να γνωρίζει αν θα συμπεριλάβει στην κλήρωση τον Ολυμπιακό Βόλου που θα έχει προκριθεί ….

Στις 4 Αυγούστου το βράδυ ο Ολυμπιακός που ήδη έδωσε τη δική του απάντηση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και συγκεκριμένα μέσα στο γήπεδο κερδίζοντας την περασμένη Πέμπτη (και γνωρίζοντας την εις βάρος του απόφαση ) 0-3 στο Λουξεμβούργο την Ντιφερντάνζ, θα μετατρέψει τη ρεβάνς σε συλλαλητήριο στα όσα μεθοδεύτηκαν και μεθοδεύονται κατά της ερυθρόλευκης ομάδας .

Έτσι την ερχόμενη Πέμπτη στις 9 το βράδυ είναι και η ώρα του κόσμου να δώσει τη δική του απάντηση …με γεμάτο το Πανθεσσαλικό Στάδιο ….

Ετσι εκτός από την πρόκριση, η οποία είναι η δεύτερη της ομάδος του Βόλου για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός περιμένει και γεμάτο από κόσμο το Πανθεσσαλικό στάδιο μιας και η Βολιώτικη ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών του Europa League με αντίπαλο την Ντιφερντάνζ.

Στο ματς με την Ντιφερντάνζ επιδιώκεται η συσπείρωση του κόσμου και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής :

«Στην κυκλοφορία τίθενται από σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ντιφερντάνζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό όρισε Γενική Είσοδο 10 ευρώ, ενώ τα παιδιά έως 10 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 39290 (από 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.),

• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος, τηλ: 24210 34507 (από 9:00 π.μ., συνεχόμενο ωράριο)

Και από τα εξής σημεία:

• ΤΟΡΗΣ – ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421, • SUGAR CAFE, Ιωλκού 1 – Αργοναυτών, 2421097338, • LIBERTA CAFΙ, Πλατεία Ελευθερίας

• MALIBU CAFE, Λεμάν 14 Αλυκές Βόλου

• Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos».

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου