ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα, αλλά καλή εμφάνιση για ΑΣ Βόλος 2004

ηττα-αλλά-καλή-εμφάνιση-για-ασ-βόλος-2004-379882

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι, έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες προετοιμασίας, έδωσε την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, που ηττήθηκε από την ομάδα των Ελπίδων, στην Καρδίτσα, με 2-1.

Το σύνολο της Ελένης Κουσκούνη, που φέτος θα αγωνιστεί εκ νέου στη Β’ Εθνική κατηγορία γυναικών παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, δεδομένης και της εποχής, απέναντι σε μια ομάδα της Α’ Εθνικής. Οι Βολιώτισσες, αν και αγωνίστηκαν με απουσίες τουλάχιστον 5-6 βασικών παικτριών και συγκεκριμένα των Νενέ, Παπασακελαρίου, Γρηγοριάδη, Αβντόλι, Νικάκη, Γκέκα, Αδαμάκη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ήταν εκείνες που άνοιξαν το σκορ, με γκολ-φάουλ της Βέτσικα.

Στη συνέχεια, η ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας, σημείωσε δύο γρήγορα γκολ, στα τελευταία λεπτά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της. Στο Βολιώτικο σύνολο μένει, εκτός από την πειστική εμφάνιση, με την ομάδα να έχει και 4 (!) δοκάρια, η χρησιμοποίηση των Καρακάνα και Ιωακειμίδου, κοριτσιών που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ αγωνίστηκαν και δύο παίκτριες που… θα ανακοινωθούν σήμερα από τον βολιώτικο σύλλογο. Επόμενη φιλική αναμέτρηση, για την ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, στις 5:30μ.μ. το ερχόμενο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στη Λάρισα.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία, που μπορούν να γίνουν είτε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, από 6μ.μ. έως 7:30μ.μ. καθημερινά, είτε τηλεφωνικά στα τηλ 6947802890 – 6988978815, είτε ηλεκτρονικά στο mail: [email protected] και στο inbox της ομάδας στο facebook: @volos2004.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου