Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σκέψεις ακόμη και για Βόλος TV

σκέψεις-ακόμη-και-για-βόλος-tv-379893

H προοπτική αγοράς της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη βάζει στην «πρίζα» σουπερλιγκάτες ΠΑΕ που σκέφτονται την αποχώρησή τους από το συνδρομητικό κανάλι σε περίπτωση που αυτό καταλήξει στην κατοχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς.

Μετά τις σοβαρές σκέψεις που γίνονται στην ΑΕΚ να βγει από τη συμφωνία με τη NOVA αν ολοκληρωθεί το deal Forthnet-Μαρινάκη, στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπουν και στον Βόλο, όπως πρώτος έπραξε ο ΠΑΟΚ με τη δημιουργία του PAOK TV.

Με χθεσινή του δήλωση ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε επιβεβαίωση ανάρτησης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ΠΑΕ Βόλος σκέφτεται την αποχώρηση της ομάδας από την πλατφόρμα της ΝΟVA, εφόσον περάσει στα χέρια του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων, δημιουργώντας το Βόλος TV για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας του Βόλου. Συγκεκριμένα ο Αχ. Μπέος επεσήμανε: «Σκεφτόμαστε την αποχώρηση απ’ την NOVA, εφόσον υπάρξει αγορά της από πλευράς του κ. Μαρινάκη. Δεν έχει να κάνει με τον Μαρινάκη. Είναι θέμα αξιοκρατίας, ισονομίας και κεντρικής διαχείρισης. Ο Βόλος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε: «Καμία επικοινωνία. Η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο. Εμείς ως Βόλος και εγώ προσωπικά ως δήμαρχος που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα της πόλης μου παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις».

Σάββατο στο «Καραϊσκάκης»

Οσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, οι κυανέρυθροι, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, επιστρέφουν στη δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς εκτός έδρας. Σημειώνεται πως τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι φιλοξενούμενοι στο φαληρικό γήπεδο μετρούν στα πρώτα δύο παιχνίδια δύο νίκες και μαζί με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, είναι οι τέσσερις ομάδες με το απόλυτο.

Αλλαγές στο πρόγραμμα

Η Super League γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως τόσο ο αγώνας της ΑΕΚ με την Λαμία την Κυριακή, όσο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αρη και Παναθηναϊκό την ίδια μέρα θα διεξαχθούν διαφορετικές ώρες από αυτές που αρχικά είχαν ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα, το ΑΕΚ-Λαμία θα διεξαχθεί στις 19:15 αντί για τις 21:30, ενώ ο Αρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 21:30 και όχι στις 21:00. Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, οι κάτωθι αγώνες άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας Α.Ε.Κ.-ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.9 στις 19:15 (αντί για 21:30).

Ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.9 στις 21:30 (αντί για 21:00)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου