ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα καλύτερα για το τέλος

τα-καλύτερα-για-το-τέλος-380119

Μεταγραφική αντεπίθεση για την ενίσχυση της επίθεσης κρατά για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός και πλήρης στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει ότι η ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για μεταγραφικές βόμβες και ακούστηκαν ακόμη και ονόματα όπως του Περόνε και του Κλάους Αθανασιάδη χωρίς να διαψεύδονται όπως είχε γίνει προηγούμενα με τους Μπαστακό και Μπαρέττα, ενώ τελευταία όλοι μιλούσαν για τριάδα με Κουτσιανικούλη, Δεινόπαπα και Ναζλίδη …

Ετσι ήδη από χθες ένα από αυτά τα ονόματα ανακοινώθηκε και είναι ο Θανάσης Δεινόπαπας που είχε συμφωνήσει και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», επιστρέφοντας στην ομάδα ύστερα από πέντε χρόνια καθώς είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό σε 26 ματς της περιόδου 2013-14 (4 γκολ) . Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Δεινόπαπα.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 24/11/1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας, την περίοδο 2013-14, όπου και είχε καταγράψει 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχιλλέα Τριανδρίας Θεσσαλονίκης το 2007-08, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα (Β’ Εθνική). Στην ομάδα του Ευόσμου κάθισε δύο χρόνια, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κέρκυρα με την οποία αγωνίστηκε τη χρονιά 2010-11 στη Σούπερ Λιγκ.

Στη συνέχεια έπαιξε στη Football League με Αναγέννηση Επανομής, Λάρισα, είχε ένα μικρό πέρασμα από τον Πανελευσινιακό στη Γ’ Εθνική, για να αγωνιστεί κατόπιν και πάλι στο πρωτάθλημα της Football League με ΑΟ Χανιά, Αγροτικό Αστέρα, Σπάρτη και Αήττητο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θανάση στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει παραιτηθεί της προσπάθειας να γίνει παίκτης του και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Η ανακοίνωσή του θα είναι μια σπουδαία μεταγραφή, για την μεσοεπιθετική γραμμή και η βοήθειά του αναμένεται να είναι μεγάλη, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετύχει στο τέλος τους υψηλούς στόχους που θέτει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Χάλκη στις 9/8/1988 και είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών… Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Χάλκης, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λάρισα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ. Συνολικά ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει να επιδείξει 204 συμμετοχές και 10 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και 50 συμμετοχές και 11 γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, έχει αγωνιστεί και σε 32 ματς Κυπέλλου Ελλάδος , 5 Ευρωπαϊκά με τον ΠΑΟΚ και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Επίσης έντονη φημολογία αναπτύχτηκε και έχει βάση είναι για ένα όνομα ενός αξιόλογου σέντερ φορ του Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό, παίζοντας τα τελευταία 10 χρόνια στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, με τις Καβάλα, Πλατανιά, Βέροια, Λάρισα, Αρη και Απόλλωνα Σμύρνης. Προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ πέρυσι στη Σούπερ Λιγκ έπαιξε σε 18 παιχνίδια με Άρη και Απόλλωνα.

Συνεργασίες για την Κ-17

Σε μια ιδιαίτερης σημασίας συμφωνία για την Κ17 ποδοσφαίρου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου αφού συνήψε συμφωνία για επιστημονική συνεργασία με τον dr. Ζήση Παπανικολάου, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο γνωστικό αντικείμενο Ειδική Προπονησιολογία Ποδοσφαίρου.

Ο dr. Ζήσης Παπανικολάου είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου master στις αθλητικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο TEMPLE της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε και στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για την ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Μαργαρίτη Καλαϊτζή.

Ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής γεννήθηκε στο Βόλο το 1993 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA B.

Εχει συνεργαστεί με τις ομάδες ΑΕ Βόλου-Διμηνίου, Αγία Παρασκευή και ΑΟ ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ Τρικάλων για προπόνηση σε παιδιά ηλικίας 8-10 ετών ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟ ΑΜΠΕΛΙΑΣ Φαρσάλων. Την περασμένη χρονιά ήταν προπονητής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας στην Αθήνα. Στο μεταξύ σε συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου , Λαχανά 38, 1ος όροφος, στα Παλαιά του Βόλου καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ17 προκειμένου να γνωριστούν με τον επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας dr. Ζήση Παπανικολάου και τον προπονητή κ. Μαργαρίτη Καλαϊτζή στην οποία μπορούν να παρευρεθούν και όσοι εκ των γονέων επιθυμούν.

Με Αταλάντη ή Ατρόμητο Πατρών στο Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 14 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, οι εννέα που προκρίθηκαν στη β’ φάση και οι νικητές που θα προκύψουν από τα ζευγάρια ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού ή Αιολικός – Κόρινθος, Αταλάντη-Ατρόμητος Πατρών. Τα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του αγώνα Αταλάντη-Ατρομήτου Πατρών, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν να πληροφορηθούν τον αντίπαλό τους και να δουν αν θα πάνε να αγωνιστούν στην Αταλάντη ή στην Πάτρα. Όπως είναι φυσικό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα παίξουν την Κυριακή (15/9), αλλά αργότερα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου