Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

σε-ρυθμούς-πρωταθλήματος-380142

Με το μυαλό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 είναι πλέον ο ΝΠΣ Βόλος έχοντας μπροστά του και το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (14/9, 21.30) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας κι ενώ η ομάδα του Χουάν Φεράντο πριν τη διακοπή προέρχεται από δυο νίκες σε δυο αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα γνωρίζοντας βέβαια ότι μπροστά του έχει ένα ματς με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Η βολιώτικη ομάδα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς έχει κερδίσει Πανιώνιο εκτός έδρας και Αρη στο Πανθεσσαλικό, αλλά κανείς στην ομάδα δεν «πετά στα σύννεφα» και όλοι παραμένουν προσγειωμένοι, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Χουάν Φεράντο είχε την ευκαιρία να δουλέψει όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος με τους παίκτες του, ενώ η διακοπή ήταν ωφέλιμη για τους νεοαποκτηθέντες τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Χοακίν Τόρρες και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Σέρτζιο Τσίκα Βιγιάρες που αγωνίστηκαν μάλιστα και στα 90 λεπτά της στο φιλικό στη Βέροια (1-1) στο οποίο μάλιστα σκόραρε ο νεαρός Αλέξανδρος Κυζιρίδης που έχει σκοράρει και με την Κ19 στα δύο πρώτα παιχνίδια του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Μέχρι τώρα στοπ πρωτάθλημα ο Χουάν Φεράντο έχει χρησιμοποιήσει 18 παίκτες και οι πέντε από αυτούς έχουν παίξει 180 λεπτά (Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Ζοάο),ενώ δυο συμμετοχές έχουν και οι Μαξ, Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Γέντρισεκ και μια συμμετοχή οι Ντεντάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ατιγιάτ, ο άτυχος Μπασόνγκ και ο Αργεντινός Σαρμιέντο που έπαιξε 8 λεπτά και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε το τέλος της συνεργασίας του με τους την ΠΑΕ Βόλος κάτι που έκανε αποδεκτό η διοίκηση.

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 όλοι πλέον σκέπτονται το Σάββατο όταν η ομάδα με στόχο τη διατήρηση του αήττητου θα αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης» με τον ευρωπαίο Ολυμπιακό του Πειραιά.

Εγγραφές στην ακαδημία

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΝΠΣ Βόλος. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο Βόλος παίζει μπάλα. Ελα τώρα κι εσύ στην ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και έλα στους καλύτερους. Ελα στους πρώτους.

Τηλ. επικοινωνίας Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημίας (6936578196),

Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765), Χατζηφωτίου Εφη έφορος ακαδημίας (6974876270)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου