Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλικό με Βέροια την Παρασκευή

φιλικό-με-βέροια-την-παρασκευή-387407

Με το πρωτάθλημα της Super League να διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ δεν σταματά τη δράση της και έχει φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα.

Οι κυανέρυθροι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα μέχρι στιγμής και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Πειραιώς, μετρώντας δύο νίκες.

Το διπλό στην πρεμιέρα επί του Πανιωνίου ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του Χουάν Φεράντο, η οποία πέρασε από την Νέα Σμύρνη με νίκη 1-2 και συνέχισε και μπροστά στο κοινό του Βόλου το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Άρη με 1-0.

Με το πρωτάθλημα να διακόπτεται για το τρέχον Σαββατοκύριακο οι κυανέρυθροι έκλεισαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Βέροιας την ερχόμενη Παρασκευή στις 6μ.μ. και θα μεταβούν στην Ημαθία. Σε ανακοίνωση τονίζουν: «Την ερχόμενη Παρασκευή 6/9 ο Βόλος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Βέροια, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Βέροια και θα αρχίσει στις 6μ.μ».

Επόμενο ματς πρωταθλήματος για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ είναι στο «Καραϊσκάκης» μετά τη διακοπή, ενώ επόμενο στον Βόλο είναι με τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό τη Δευτέρα και χθες επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις.

Ο Χουάν Φεράντο μέσα από τις προπονήσεις αλλά και το μεθαυριανό φιλικό θέλει να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι νεοφερμένοι Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα Βιγιάρες.

Στην Εθνική Κ21 οι Λύρατζης, Μπαλογιάννης

Ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Κώστας Μπαλογιάννης συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις της Εθνικής Κ21 για τα παιχνίδια με Γερμανία και Λιθουανία και ως εκ τούτου θα απουσιάζουν και από τις προπονήσεις των κυανέρυθρων. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας κάλεσε για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής U21 με τη Γερμανία στο Zwickau (5/9 18:15) και τον αγώνα με τη Λιθουανία στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (10/9, 17:30) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2019-21 εκτός του Μπαλογιάννη και τον Λύρατζη.

Επιστρέφει στην Καλαμαριά ο Δόρης

Ενας παλιός γνώριμος αναμένεται να φορέσει και πάλι την κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Δόρη, τον 21χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος έπαιζε και την προπέρσινη σεζόν στους «ροσονέρι». Προέρχεται από την Κ-20 της Βέροιας και τον γνωρίζει αρκετά καλά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο παίκτης μετά τον Απόλλωνα πήγε στην ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, από την οποία αποχώρησε πριν από λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να έρθει σε συμφωνία για την επιστροφή του. Το θετικό για την περίπτωσή του είναι ότι βρίσκεται κάτω από το ηλικιακό όριο των 23 ετών. Πλην του Δόρη, υπήρξε συζήτηση για να επιστρέψει και ένας ακόμη παλιός γνώριμος, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που έπαιξε επίσης πριν από ενάμιση χρόνο στον Απόλλωνα, τότε ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου