ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού για άσσο

ραντεβού-για-άσσο-428399

Για το «μπαμ» της Β’ Εθνικής μπάσκετ πάει η Νίκη, που αύριο αναμένεται να έχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού. Στην αναζήτηση της για τον πλέι μέηκερ που θα έρθει στην ομάδα να κάνει τη διαφορά, βρήκε στο δρόμο της τον Σπύρο Κέκελη. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, που έχει φάει με το κουτάλι τις εθνικές κατηγορίες και έχει αγωνιστεί και στην Α1 αναμένεται αύριο στο Βόλο για προσωπικές του υποχρεώσεις και όπως όλα δείχνουν θα έχει ραντεβού και με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου.

Αν οι κυανόλευκοι καταφέρουν να τα βρουν στο οικονομικό με τον καλαθοσφαιριστή και τον κάνουν δικό τους, η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη θα έχει κλείσει το ρόστερ της με μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης. Αν τελικά δεν επέλθει συμφωνία, τότε θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα χέρια τους και θα συνεχίζουν να αναζητούν τον άσσο, που θα καλύψει το κενό στην περιφέρεια τους.

Ο Σπύρος Κέκελης είναι γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1980. Εχει ύψος 1.82, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέηκερ και στο παρελθόν έχει παίξει σε Ηρακλή, Αία Ευόσμου, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Χαλκίδα, ΜΕΝΤ, Πανιώνιο, ICBS, Ιωνικό Λαμίας και Καβάλα. Μετράει συνολικά 138 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1. Αποτελεί πολύ γρήγορο παίκτη με την μπάλα, μοιράζει σωστά το παιχνίδι ενώ είναι αξιόπιστος από το τρίποντο. Φυσικά και η μεγάλη του εμπειρία θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ όπου θα συμμετέχει ως νεοφώτιστη.

Μέχρι στιγμής η Νίκη έχει αποκτήσει τους Μιχάλη Φρουσκλιά και Παναγιώτη Παπούλια, δύο δικά της παιδιά που επέστρεψαν στις τάξεις της, ενώ διατήρησε όλους τους καλαθοσφαιριστές του περσινού βασικού κορμού, που τη βοήθησαν να αλλάξει κατηγορία και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ο Γιώργος Ζαφειρούδης και η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει επίσημα στις 16 Αυγούστου.

Εγγραφές στα τμήματα υποδομής

Τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης βρίσκονται στην οδό Μαιάνδρου 14 στο Γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» με τηλέφωνο το 24210 60320 και είναι στη διάθεση των παιδιών και των γονέων για να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης, τα οποία όπως και πέρυσι θα αφορούν σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου. Δηλαδή ο κάτοχος διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κ.τ.λ.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου