ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένουν νέα στοιχεία

περιμένουν-νέα-στοιχεία-428419

Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει να προκύψουν κι άλλες συνομιλίες και στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι η Νίκη Βόλου έχει πέσει θύμα του σκανδάλου των στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα της Football League 2. Αυτό δήλωσε χθες μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό. Παράλληλα έδειξε ότι το έχει αποφασίσει πλέον και δεν το παίρνει πίσω το να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και να μπλοκάρει τα πρωταθλήματα.

Την ώρα που η ΠΑΕ Νίκη περιμένει αυτή την εβδομάδα από την αθλητική δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να δικαιώσει την κυανόλευκη ομάδα στα αιτήματα της, ο Στράτος Γιδόπουλος δείχνει να ακολουθεί πιστά τη γραμμή που έθεσε από την αρχή. Δεν κάνει πίσω στα αιτήματα του και δεν κάνει πίσω στις διεκδικήσεις του. Αυτό διαφάνηκε και από τις χθεσινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο έμπειρος παράγοντας εξέφρασε αρχικά την πεποίθηση του ότι θα βγουν στη δημοσιότητα κι άλλοι διάλογοι που θα αφορούν στη Νίκη: «Θυμάμαι φέτος ένα περιστατικό, χάσαμε από μια ομάδα στην έδρα μας και μου λέει ο άλλος πρόεδρος «α, ρε να μη το ξέραμε ότι θα έρθει διπλό να το παίζαμε κι εμείς». Ξέρετε αυτοί εδώ «δουλεύουν» σε ποσοστό 70% με τη διαιτησία, ένας διαιτητής μπορεί να «κρατήσει» μια ομάδα χωρίς μάλιστα να δώσει και δικαίωμα για σχόλια. Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλές συνομιλίες λένε «τι διαιτητή μου έβαλες» και τέτοια. Θα βγουν και άλλες συνομιλίες πιστεύω και θα δείτε σε πόσα παιχνίδια έστησαν τη Νίκη Βόλου φέτος, σε ένα παιχνίδι ειδικά με ομάδα από την Θεσσαλονίκη ο διαιτητής το μόνο που μας άφησε ήταν να κάνουμε τη σέντρα, τίποτε άλλο. Εγώ δεν είμαι σε καμιά συνομιλία, εγώ έχω επιχειρήσεις, έχω δουλειά, όλα αυτά τα λαμόγια τι δουλειά κάνουν; Απλά προσεταιρίζονται μεγαλοπαράγοντες και κάνουν έτσι τις δουλειές τους και κονομάνε. Βρήκανε νέους παράγοντες στο χώρο και τους εκμεταλλεύτηκαν όπως τους βόλευε».

Να θυμίσουμε ότι έχει καταθέσει ήδη αίτημα να του παραδοθούν όσοι διάλογοι υπάρχουν στο σκάνδαλο Κοριόπολις και αφορούν την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Στη συνέχεια μίλησε για επιλεκτικές τιμωρίες: «Είναι μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, είναι στο χέρι της ΕΠΟ. Ο κ. Πιλάβιος είναι τίμιος άνθρωπος πιστεύω, αλλά έδωσε δικαιώματα να του μιλούν διάφοροι και δεν ήταν σωστό αυτό. Δεν μπορεί να μιλάνε για τον πρόεδρο της ΕΠΟ και να τον αποκαλούν πατσαβούρα, πρέπει να πατήσει πόδι ο Πιλάβιος. Αν το κάνει αυτό για τα επόμενα 4-5 χρόνια θα κάτσουν ήσυχοι όλοι και θα πάρει ανάσα το ποδόσφαιρο, είναι μοναδική ευκαιρία. Πρέπει επίσης ο Πιλάβιος να προσέξει πολύ και τους συνεργάτες του, όπως τον Κουρίδη για παράδειγμα. Πλαστή ενημερότητα ο Ηρακλής πέφτει, πλαστή ενημερότητα άλλη ομάδα δεν πέφτει, πλαστά δελτία άλλη τιμωρία στη μία ομάδα και άλλη τιμωρία στην άλλη, δεν γίνονται αυτά. Ξαναλέω ότι φέτος είναι μοναδική ευκαιρία για να καθαρίσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν το κάνουν τότε θα πάω στο υπουργείο και θα καταθέσω αίτηση για μια ανώνυμη εταιρεία στησίματος αγώνων, θα πληρώνω και ΦΠΑ και όλα».

Για τη διεξαγωγή των επόμενων πρωταθλημάτων είπε πώς η Νίκη θα κινηθεί για να μπλοκάρει τα πρωταθλήματα: «Θέλω να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις τώρα, αλλιώς θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια και θα μπλοκάρουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων. Ο Βόλος και η Καβάλα ήταν από τις καλύτερες ομάδες φέτος παικτικά μιλώντας, αλλά αν δεν υπάρξουν τιμωρίες τότε θα μπορεί ο καθένας να κάνει οτιδήποτε και χωρίς να έχει συνέπειες».

Τέλος ερωτώμενος για τον Αχιλλέα Μπέο απάντησε: «Αφησαν ανεξέλεγκτο τον Μπέο, το είχα πει και πριν από δύο χρόνια αυτό. Έβριζε τους πάντες, τον Πιλάβιο, τον Πηλαδάκη, το Ζαγοράκη, εμένα, όλους και δεν τον συμμάζευε κανείς. Είχε την αλαζονία της παρανομίας ο Μπέος, τον είχα μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση και όταν εκδικάστηκε η υπόθεση κρίθηκε ένοχος και η ποινή έπρεπε να είναι μεγάλη, όταν όμως αποσύρθηκε το δικαστήριο για να αποφασίσει για την ποινή, ήρθε και μου είπε «θα φάω 5 μήνες για απλή δυσφήμηση» και έτσι έγινε. Από τη στιγμή που συνέβαιναν τέτοια, ποιος θα τον σταματούσε μετά; Αυτή την ασυδοσία πληρώνουμε τώρα, ξέρω ότι είναι σκληρή η φυλακή και μακάρι να μην πηγαίνει κανείς αλλά δεν μπορεί να μένουν όλα ατιμώρητα».

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου