ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετάει για Λουξεμβούργο και νίκη

πετάει-για-λουξεμβούργο-και-νίκη-428433

Δίχως τους Χαβιέ Ουμπίντες και Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ θα πετάξει σήμερα (10π.μ.) για το Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός Βόλου όπου αύριο θα αντιμετωπίζει την Ντιφερτάνζ στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Μπορεί ο Χάβι Γκράθια να έχει να αντιμετωπίσει την απουσία δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών ωστόσο η πίστη και η θέληση της ομάδας του Βόλου για ακόμη ένα ευρωπαϊκό διπλό είναι τέτοια που μπορεί να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο. Οι ερυθρόλευκοι μετά από την πρόκριση σε βάρος της Σερβικής Ραντ θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό όνειρο και να προχωρήσουν με ακόμη ένα διπλό αυτή τη φορά στην έδρα της ομάδας από το Λουξεμβούργο.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με πτήση τσάρτερ και θα βρίσκεται στο Λουξεμβούργο όπου και αναμένεται να προπονηθεί στις 9μ.μ. ώρα δηλαδή που θα ξεκινήσει και η αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει συμπεριλάβει στην αποστολή συνολικά 18 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Εμάνουελ Ρόκα, Ελντιν Γιακούποβιτς, Στάθη Ρόκκα, Γιάννη Ζαραδούκα, Ζόλταν Σέλεσι, Χαβιέ Τομάς, Πίτερ Ντολεζάι, Λεάντρο Αλβαρεζ, Παύλο Μητρόπουλο, Αλεχάντρο Ματίας Κάσιο, Στεφάν Νταρμπιόν, Νόε Ακόστα, Βιθέντε Μόνχε, Μάριο Μπρέσκα, Χουάν Μαρτίν, Αντρέ Σκέμπρι, Αλέξανδρο Ζέρη και Ηλία Σολάκη.

Εκτός είναι οι Χαβιέ Ουμπίντεζ και Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο τιμωρημένος. Την θέση του «Ούμπι» στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Ακόστα ενώ του Σενεγαλέζου ο Ντολεζάι.

Η τεχνική ηγεσία έχει επισημάνει τις δυσκολίες του αγώνα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι από την μεριά τους θέλουν να αποδράσουν από το Λουξεμβούργο με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς όπως έκαναν άλλωστε και στη Σερβία στην πρώτη τους ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Μπορεί η Ντιφερτάνζ να μην αποτελεί την ομάδα με το μεγάλο όνομα δεν παύει ωστόσο να είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται εντός έδρας και στο περασμένο γύρο κατάφερε να αποκλείσει θεωρητικά μια ανώτερη ομάδα κάνοντας μάλιστα διπλό μέσα στην Εσθονία σε κάτι που είχε σταθεί και ο κ. Γκράθια τονίζοντας: «Για να προκριθεί σημαίνει ότι έχει καλή ομάδα. Μάλιστα, πήρε την πρόκριση μέσα στην Εσθονία κάτι που είναι δύσκολο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Με τηλεοπτική κάλυψη

Ένα θέμα που είχε απασχολήσει την ερυθρόλευκη οικογένεια τις τελευταίες ημέρες είναι και αυτό της τηλεοπτικής κάλυψης μιας και τα περασμένα δύο παιχνίδια των ερυθρόλευκων με τη Ραντ δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη. Τελικά η ΝΟVA με χθεσινή ανακοίνωση της αναφέρει πως τόσο το αυριανό παιχνίδι όσο και η ρεβάνς θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τη συγκεκριμένη ψηφιακή πλατφόρμα. «Η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μόνο στη Nova. Η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας εξασφάλισε τα δικαιώματα τόσο του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Ντίφερταντζ στο Λουξεμβούργο την Πέμπτη στις 28/7 , όσο και του επαναληπτικού που θα γίνει την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Μη χάσετε τις μάχες της ομάδας της Μαγνησίας κόντρα στην Ντίφερταντζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ» ανέφερε η ανακοίνωση κάνοντας πολλούς ερυθρόλευκους φίλους να δεχθούν με χαρά τη συγκεκριμένη απόφαση.

Άνοιξε η αυλαία

Η Μπνέι Γέχουντα νίκησε 1-0 την Χέλσινγκμποργκ στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» των πρώτων αγώνων για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αύριο εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου ρίχνεται στη μάχη και ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βαλερένγκα.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου