ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αναμονή που σκοτώνει…

η-αναμονή-που-σκοτώνει-428644

Πάει καιρός που γράφηκε η τελευταία είδηση για τη Νίκη από τον αγωνιστικό τομέα. Πάει καιρός που στο ρεπορτάζ της ομάδας υπήρξε κάτι αμιγώς αθλητικό. Η κυανόλευκη ΠΑΕ δεν απασχολεί καθόλου τα αθλητικά ΜΜΕ, δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με αυτή για σχεδιασμό, για προετοιμασία, για μεταγραφές, όπως θα ήταν λογικό τέτοιο καιρό. Λογικό βέβαια για όλες τις άλλες ομάδες εκτός της Νίκης. Γιατί η Νίκη έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να ποντάρει στον… Αύγουστο.

Η αναμονή τη «σκοτώνει» και αυτό το καλοκαίρι. Σκοτώνει τη φήμη της, πληγώνει το κύρος της, αποδυναμώνει το όνομα της. Ομως όπως φαίνεται δεν υπάρχει άλλη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το ξεκαθάρισμα του «τοπίου» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προέχει, για να προγραμματίσει τα επόμενα βήματά της. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία των ανθρώπων της, που δεν έχουν ξεκαθαρίσει όμως παράλληλα τις προθέσεις τους γύρω από την ομάδα…

Ο Στράτος Γιδόπουλος δε μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Κάνει μια σειρά από ενέργειες για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τη δικαίωση της στο δικαστικό αγώνα που δίνει. Από εκεί και πέρα όμως, μέχρι στιγμής κανένα νεότερο δεν υπάρχει που να αφορά την κυανόλευκη ομάδα. Συναντήσεις και επαφές υπάρχουν, αλλά αποτέλεσμα μέχρι στιγμής κανένα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ενημέρωση ότι ίσως μέσα στην εβδομάδα η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής εξετάσει τα αιτήματα τους. Είναι άλλωστε τόσο μεγάλο το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ΕΠΟ και ΕΠΑΕ τρέχουν για να καλύψουν ένα σωρό εκκρεμότητες. Ειδικά η πρώτη, δεν ασχολήθηκε καθόλου μέχρι στιγμής με τα εξώδικα και τις επιστολές των κυανολεύκων, αφού σειρά προτεραιότητας έχουν άλλα θέματα που την «καίνε». Στην Ενωση Ποδοσφαίρου φαίνεται σιγά – σιγά πώς το τοπίο ξεκαθαρίζει. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις και προς το τέλος αυτής, στη Νίκη περιμένουν να καταπιαστούν και με τα δικά τους αιτήματα…

Αποφάσεις από τους οργανωμένους

Οι οργανωμένοι πάντως έκαναν αρκετή υπομονή και δε δείχνουν διάθεση να περιμένουν κι άλλο. Χθες το βράδυ αναμενόταν να πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο των οργανωμένων φιλάθλων του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα συζητούσαν όλα τα δεδομένα και θα αναζητούσαν λύσεις. Βάσει αυτών θα έπαιρναν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν στη συνέχεια και πώς θα αντιδράσουν για να πιέσουν καταστάσεις και να υποκινηθούν εξελίξεις στην κυανόλευκη ΠΑΕ.

Να θυμίσουμε ότι από τον Ιούνιο είχαν ξεκινήσει μια σειρά δράσεων, αλλά τα δύο σκάνδαλα που ξέσπασαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους έκαναν να αναβάλλουν για λίγο καιρό τις ενέργειες τους. Από τη στιγμή όμως που δε βλέπουν «φως» και ο χρόνος περνάει αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιδιώξουν συνάντηση και με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου