ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο η Ευρωπαϊκή πτήση

αύριο-η-ευρωπαϊκή-πτήση-428656

Μετράει αντίστροφα … μετράει απουσίες …μετράει ήδη μια πρόκριση και θέλει κι άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου που ετοιμάζεται για τον τρίτο φετινό του Ευρωπαϊκό αγώνα και παράλληλα πρώτο αγώνα με την Ντιφερντάνζ στο Λουξεμβούργο για το Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (28/7-21:00).

Μετά την πρόκριση την περασμένη Πέμπτη επί της Ραντ στον Ολυμπιακού Βόλου υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα κατορθώσει να πάρει την πρόκριση και στα πλέι οφ του Europa League καθώς το όνομα του μεθαυριανού αντιπάλου δεν προκαλεί φόβο άλλα όλοι συστήνουν σοβαρότητα και προσοχή .

Μετρώντας αντίστροφα ο προπονητής του Ολυμπιακού Χαβι Γκράθια μετράει δύο απουσίες

αφού υπάρχει η τιμωρία του Σανκαρέ που αποβλήθηκε στο δεύτερο ματς με τη Ραντ στο Βόλο ενώ και ο Χαβιέ Ουμπίντες δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Αργεντινός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα και τέθηκε νοκ-άουτ από την αποστολή της ομάδας με το κενό του να ετοιμάζεται καλύψει όπως αναμένεται και πάλι ο Ισπανός Νόε Ακόστα.

Ο Γκάρθια αισιοδοξεί πως όπως έγινε και στο Βελιγράδι η ομάδα θα πάρει το προβάδισμα που θέλει, ενώ εκτός από τη γενικότερη αγωνιστική σοβαρότητα παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή στο να μη δέχονται εύκολα κάρτες και να είναι προσεκτικοί στα παιχνίδια του Europa League.

Η κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) άλλωστε που δέχθηκε ο Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ στο ματς με τη Ραντ θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Ντίφερντανζ στο Λουξεμβούργο και εκεί θα τον αντικαταστήσει ο Πέτερ Ντολεζάι .

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Χαβι Γκράθια αναμένεται να έχει στο Λουξεμβούργο μαζί του τους Ρόκα, Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ζαραδούκα, Σέλεσι, Τομάς, Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Μητρόπουλο, Κάσχιο, Νταρμπιόν, Ακόστα, Μόνχε, Μπρέσκα, Μάρτιν, Σκέμπρι, Σολάκη και Ανδρίκο που ίσως και σήμερα θα δουν σε βίντεο την Ντιφερντάνζ .

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011, στις 10:00 το πρωί, ενώ η πτήση της επιστροφής είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα κάνει προπόνηση στο «Ζοσί Μπαρτέλ» την Τετάρτη στις 9 ώρα Ελλάδος ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Γκράθια θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια άλλωστε η Ντιφερντάνζ χρησιμοποιεί ως έδρα το στάδιο «Ζοσί Μπαρτέλ», στην πόλη του Λουξεμβούργου.

Η ομάδα της Ντιφερντάνζ χρειάζεται πάντως προσοχή μόνο και μόνο γιατί προκρίθηκε κερδίζοντας με 0-1 την Λεβάντια στην Εσθονία ενώ το πρώτο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο είχε λήξει ισόπαλο 0-0, καθώς είναι μια νέα ομάδα η οποία ιδρύθηκε το 2003 από τη συνένωση δύο ομάδων της ομώνυμης πόλης. Μάλιστα μετά τη συγχώνευση, η Ντιφερντάνζ έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο κύπελλα τις δύο τελευταίες σεζόν κι έτσι να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Την περσινή σεζόν επικράτησε στον τελικό 1-0 της πρωταθλήτριας Ντουντελάνγκε, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε τέταρτη με 43 βαθμούς (η φετινή περίοδος στο Λουξεμβούργο αρχίζει στις 6/8) λίγες μετά τη ρεβάνς στο Βόλο

Η Βολιώτικη ΠΑΕ ναυλώνει αύριο charter για το Λουξεμβούργο, το οποίο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου στις 10:00 το πρωί, ενώ η πτήση της επιστροφής είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 580 Ευρώ και εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Λουξεμβούργο περιλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό και οι μεταφορές με πούλμαν.

 

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου