ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπειρία αλλά και ταλέντο στον Εθνικό

εμπειρία-αλλά-και-ταλέντο-στον-εθνικό-428845

Το συνδυασμό εμπειρίας και ταλέντου έχουν επιλέξει φέτος στον Εθνικό που και πάλι θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και να μην χάσει τον τίτλο.

Η ομάδα του Εθνικού που στην ουσία φτιάχνεται από την αρχή με τον πρόεδρο Δημήτρη Σταυρίδη και τον προπονητή Νίκο Χατζηκυριακίδη να έχουν εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό και την ενίσχυση με έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες .

Η νέα ομάδα πάντως ξεκίνησε να κτίζεται με εμπειρία και από τη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Θοδωρή Αράπη ο οποίος στο παρελθόν υπερασπίστηκε την εστία των Γ.Σ. Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, Α.Ε. Διδυμοτείχου, Αστέρα Ριζομύλου, Ορμινίου, Αγροτικού και τελευταία του Πρωτεσίλαου που ήταν και κυπελλούχος ΕΠΣΘ.

Σημαντική είναι η ενίσχυση με τον Μιχάλη Κουτσογιάννη ένα ποδοσφαιριστή που είναι πολύτιμο εργαλείο για κάθε τεχνικό, αφού μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις σε άμυνα και κέντρο. Ξεκίνησε στον Κένταυρο, είχε δύο θετικά περάσματα από τη Νίκη, ενώ φόρεσε τη φανέλα και των Ρήγα Φεραίου, Α.Ο. Καρδίτσας και πέρσι του Γ.Σ. Αλμυρού κατακτώντας πρωτάθλημα ΕΠΣΘ

Στα κιτρινόμαυρα ντύνεται ο 31χρονος Τζόναθαν Βαϊτσης που ξεκίνησε από το Σαρακηνό το 1995. Το 2000 μεταγράφηκε στο Φοίνικα Καλλιθέας ενώ ένα χρόνο μετά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Έγινε επαγγελματίας ένα χρόνο αργότερα και αφού έμεινε για ακόμα δύο σεζόν στο Βόλο, μετά συνέχισε την καριέρα του στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων και στη Γ’ Εθνική. Παρέμεινε στους Νέους Πόρους για τρία χρόνια και έπειτα εντάχθηκε ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Δ’ Εθνική με τα Χανιά και το Θησέα, ενώ αγωνίστηκε και στον ΓΣ Αλμυρού στο Κυπριακό πρωτάθλημα και τελευταία στην Ελασσόνα.

Ακόμη ο Σπύρος Νούσιας θα δώσει λύσεις εμπειρίας αφού στα 33 του έχει περάσει από Τοξότη, Ολυμπιακό,Νίκη, Θερμαϊκό, Ρήγα, Θησέα, Φάρσαλα και Πύρασο…ενώ εγγύηση στην άμυνα θα είναι ο Δημήτρης Μοράλες που έχει παίξει 161 ματς στα Εθνικά πρωταθλήματα και έχει φορέσει τη φανέλα της Νίκης, της Λάρισας, του Απόλλωνα Λάρισας, του Παναργειακού αλλά και της Δόξας Κατοκωπιάς στην Κύπρο, ενώ πέρσι ήταν στον Πηλέα.

Ο Γιώργος Καρανικολάου ακόμη που τελευταία αγωνίζονταν στην ΑΕ Διμηνίου και προπέρσι είχε κερδίσει και τίτλο με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου ανήκει πλέον στον Εθνικό . Ο δυναμικός μπακ χαφ Γ.Καρανικολάου έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Νίκη, Αχαϊκή, Πατραϊκό, Λαμία, Μύκονο και Πολύκαστρο και λόγω των πλούσιων εμπειριών και παραστάσεων που έχει από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Εθνικό.

Ακόμη στη μηχανή του Εθνικού μπαίνει και αρκετό ταλέντο με την απόκτηση του Βασίλη Μπλότσικα που έχει αγωνισθεί σε Ν.Α.Ν, Νίκη, Πύρασο και Ρήγα, του Αποστόλη Ιωάννου που έχει περάσει από τους Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο και Θησέα, του Οθωνα Κόρμπα από την ΑΕ 2002 και του Φίλιππου Ρουκά που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Αστέρα Ριζομύλου, στον Πύρασο αλλά και στον Θησέα

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου